Udvid filter

Vi fejrer 20 års jubilæum!1/9/2021

I hele september får du ekstra gode fordele, ved køb af din nye brugte STARMARK-Mercedes.

Bilshopping.14/07/2021

Tre bilglade kvinder, tre behov, tre budgetter og tre vidt forskellige biler.

Bestil leasingtilbud.29/4/2021

Skal du forlænge din leasingaftale eller drømmer du om at hjemtage?

Bliv klogere på EQC.22/1/2021

Bliv klogere på elbilen Mercedes-Benz EQC i vores mini-serie.

Hvad er STARMARK?

Siden 2001 har STARMARK været landets største forhandler af nyere brugte Mercedes-Benz, og vi har leveret nogle af de flotteste brugte biler i Danmark. Vi sætter en stor ære i at være specialister indenfor vores område, og kunne tilbyde dig den helt rette Mercedes-Benz eller AMG, velvidende at den forlader vores porte som dengang den forlod Mercedes'.

LÆS MERE HER

STARMARK LEASING

Vi er aldrig gået på kompromis med kvaliteten af det vi sælger. Hverken biler eller de aftaler, der fulgte med. Det samme gælder vores leasing-virksomhed.

LÆS MERE HER

Brugte Mercedes-Benz biler.

Hvis du vil være sikker på at finde en lækker bil til en god pris, skal du helt sikkert kigge hos os. Vi har et bredt, solidt og udsøgt udvalg af nyere samt ældre brugte Mercedes til salg, f.eks. Mercedes A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, CLA-Klasse og GLC-Klasse, og du finder uden tvivl lige den bil, du går og leder efter. Som Danmarks førende forhandler af Mercedes er det vigtigt for os, at der lægges vægt på professionalismen og passionen for biler, og vi sætter god tid af til at finde lige præcis den bil, som vil falde i din smag. Samtidig yder vi høj grad af service for på den måde at sikre os, at du ikke fortryder dit køb af din næste brugte Mercedes. Vores faglige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med hvad end, det skulle være.

Ikke bare en bil.

Når man taler om Mercedes biler, er der ikke tale om en hvilken som helst bil. Dette er en bil, som sagtens kan leve op til en høj kvalitets- og designmæssig standard, også selvom der er tale om en brugt Mercedes. Om man er til kompakt og praktisk, rummelig komfort, en elegant cabriolet eller en robust firehjulstrækker, rummer vores udvalg af brugte Mercedes biler det hele. De er kendte for en avanceret teknologi, en høj grad af pålidelighed og en yderst ypperlig komfort - og de går aldrig på kompromis. I kabinen er du sikker på at føle dig til rette, for her er der brugt tid på at få de lækre detaljer frem. Kabinen oser ligefrem af kvalitet samtidig med, at det hele er formet i et ergonomisk design, som gør det til en ren fornøjelse at sætte sig bag rattet og bare køre afsted.

Tvivl ikke - kom til os og køb Mercedes.

Hos Starmark har vi solgt mere end 25.000 brugte biler siden 2001. Vi vil som bilforhandler sørge for, at din bildrøm går i opfyldelse ved at sikre dig et udvalg på minimum 400 brugte biler på lager hos os. Vi er derfor overbeviste om, at dit besøg ikke bliver spildt. Vi lader os gang på gang forbavse over Mercedes’ evne til at skabe flere lækre og prestigefyldte biler, som ikke bare er designet til det ypperste, men som også er luksuriøse og af høj kvalitet. Hos Starmark står vi klar med et veluddannet personale, som altid er parat til at hjælpe dig med at finde lige netop den Mercedes-Benz til salg, som passer bedst til dit behov.

Gå til populære modeller: A180, A200, B200 C200, C220, C300, E220, C63 AMG, CLA200.

Se alle kategorier her.

Starmark Vejle
(+45) 7211 6000
info@starmark.dk
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: 11.00 - 16.00
Søndag: 11.00 - 16.00
> Se mere information her
Starmark Roskilde
+(45) 7211 6060
info@starmark.dk
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Søndag: 11.00 - 16.00
> Se mere information her
Starmark
Vejle
Starmark
Roskilde