Om Starmark

Mere end 16 års erfaring

I mere end 16 år har Starmark leveret nogle af de flotteste brugte biler i Danmark. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange kunder har troet, at vi solgte nye biler.

Årsagen hertil er, at hver eneste Starmark bil gennemgår en omfattende klargøring, som ikke efterlader mange spor af de kilometer, de har lagt bag sig. De bliver tjekket efter fabriksstandard, og vi bruger flere dage på at pudse lak og læder, så bilerne næsten præsenterer sig som den dag, de rullede af samlebåndet. Vores sælgere har tilsammen mere end 100 års erfaring med salg af brugte biler, så vi føler os sikre, når vi siger, at vi er blandt de bedste i landet, når det kommer til bilsalg.

Skulle du have lyst, er du velkommen til at stikke hovedet ind i vores skønhedssalon og se på foryngelsesprocessen! 

Forkærlighed for Mercedes-Benz

Nogle biler er selvfølgelig mere taknemmelige at ha’ med at gøre end andre. Ikke så meget på grund af hvor mange kilometer, de har kørt men snarere ud fra den kvalitet, de oprindeligt er bygget i. Derfor er størstedelen af vores biler Mercedes-Benz. Det er nu engang noget af det mest solide og holdbare, vi kender til. Mercedes A-klasse og Mercedes C-klasse er blandt andre nogle af de populære modeller.

Og en stjerne på køleren har jo altid pyntet!

B Klasser Sort BoksSe det store udvalg af klargjorte biler.

 SØGKNAP. png

Sælg din bil til os.
Få et tilbud her.

Videre

Kontakt os eller
lad os kontakte dig

Kontakt

Prøvetur?
Udlev drømmen!

Book prøvetur

UDVALGTE BILER

Mercedes-Benz E200 2,2 BlueTEC st.car aut.

279.000 km
0.000 kr.

Mercedes-Benz E200 2,2 BlueTEC st.car aut.

332.000 km
84.900 kr.

Mercedes-Benz CL63 6,3 AMG aut.

196.000 km
369.900 kr.

Mercedes-Benz CLS350 3,5 CGi aut.

397.000 km
129.900 kr.