Om Starmark

Mere end 17 års erfaring

Starmark ejes i dag 100% af Ejner Hessel A/S, der er Danmarks største forhandler af nye Mercedes-Benz. i 2018 havde Ejner Hessel 50 års jubilæum, og med afdelinger rundt om i det meste af Danmark giver det os hos Starmark mulighed for at servicere kunder og deres biler i nærheden af, hvor de bor. Siden 2001 har Starmark været den største forhandler af nyere brugte Mercedes-Benz og har leveret nogle af de flotteste brugte biler i Danmark. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange kunder har troet, at vi solgte nye biler, selvom vi har overladt dette til vores ejere.

Årsagen hertil er, at hver eneste Starmark bil gennemgår en omfattende klargøring, som ikke efterlader mange spor af de kilometer, de har lagt bag sig. De bliver tjekket efter fabriksstandard, og vi bruger flere dage på at pudse lak og læder, så bilerne næsten præsenterer sig som den dag, de rullede af samlebåndet. Vores sælgere har tilsammen mere end 100 års erfaring med salg af brugte biler, så vi føler os sikre, når vi siger, at vi er blandt de bedste i landet, når det kommer til bilsalg. 

Skulle du have lyst, er du velkommen til at stikke hovedet ind i vores skønhedssalon og se på foryngelsesprocessen! 

Forkærlighed for Mercedes-Benz

Nogle biler er selvfølgelig mere taknemmelige at ha’ med at gøre end andre. Ikke så meget på grund af hvor mange kilometer, de har kørt men snarere ud fra den kvalitet, de oprindeligt er bygget i. Derfor er størstedelen af vores biler Mercedes-Benz. Det er nu engang noget af det mest solide og holdbare, vi kender til. Mercedes A-klasse og Mercedes C-klasse er blandt andre nogle af de populære modeller. 

Og en stjerne på køleren har jo altid pyntet!

B Klasser Sort BoksSe det store udvalg af klargjorte biler.

 SØGKNAP. png

Sælg din bil til os.
Få et tilbud her.

Videre

Kontakt os eller
lad os kontakte dig

Kontakt

Prøvetur?
Udlev drømmen!

Book prøvetur

UDVALGTE BILER

Mercedes-Benz S63 4,0 AMG Coupé aut. 4-M+

8.000 km
3.249.900 kr.

Mercedes-Benz G63 4,0 AMG aut.

11.000 km
2.949.900 kr.

Mercedes-Benz ML63 6,3 AMG aut.

169.000 km
149.900 kr.

Mercedes-Benz A35 2,0 AMG aut. 4-M

15.000 km
674.900 kr.