Udvid filter
Mere end 19 års erfaring.

Starmark ejes i dag 100% af Ejner Hessel A/S - Danmarks største forhandler af nye Mercedes-Benz. I 2018 kunne Ejner Hessel fejre 50-års jubilæum, og med afdelinger i det meste af Danmark giver det os muligheden for at servicere kunder og deres biler i nærheden. Siden 2001 har Starmark været den største forhandler af nyere brugte Mercedes-Benz, og vi har leveret nogle af de flotteste brugte biler i Danmark. Vi sætter en stor ære i at være specialister indenfor vores område, og kunne tilbyde dig den helt rette Mercedes-Benz eller AMG, velvidende at den forlader vores porte som dengang den forlod Mercedes'.

"Hvor gemmer I alle de brugte biler?"

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange kunder tror, vi sælger nye biler, selv om vi har overladt dette til vores ejere. Det skyldes, at hver eneste Starmark-bil gennemgår en omfattende klargøring, som ikke efterlader mange spor af de kilometer, den har bag sig: Den tjekkes nemlig jf. Mercedes’ fabriksstandard! Vi bruger flere dage på at pudse lak og læder, så bilen næsten præsenterer sig som den dag, den rullede ud fra samlebåndet. 

Læs mere her.

Din lokale STARMARK.

Du kan finde vores tre forhandlere i hver deres ende af Danmark. Vores hovedafdeling i Vejle ligger lige ud til E20 og E45 motorvejen, og du har sikkert kørt forbi os før og set vores ikoniske bygning. Har du forelsket dig i en bil, der måske ikke står i din lokale afdeling, så kig alligevel ud til os. Så har vi mulighed for at få bilen transporteret, fra den afdeling som bilen står i, med en kort leveringstid.

STARMARK Vejle (hovedafdeling)
Herredsvej 30, 7100 Vejle

STARMARK Roskilde
Københavnsvej 277, 4000 Roskilde

STARMARK Aalborg
Sundsholmen 10, 9400 Nørresundby

I sikre hænder.

Hos Starmark består vores salg- og leasingteam af 15 dygtige og kompetente konsulenter, fordelt på vores tre afdelinger. Med et bredt modelprogram, der altid er i udvikling, er det naturligvis vigtigt at vi er eksperter indenfor Mercedes-Benz og AMG. Det bliver vi blandt andet igennem løbende kurser og certificeringer, så vi altid er på forkant med den nyeste teknologi, udstyr og udvalg. Men du vil også hurtigt opdage vores fælles passion og interesse for brandet og bilerne. Vi står selvsikkert inde for de biler vi sælger.

Tilsammen har vores salgskonsulenter mere end 100 års erfaring med salg af brugte biler, så vi føler os sikre, når vi siger, at vi er blandt de bedste i landet, når det kommer til bilsalg. 

Vores ikoniske bygning.

Vores ikoniske bygning har siden 2001 stået ud til E45 motorvejen ved Vejle/Grejs, lige ved super-rastepladsen Exxit 59. Du kan, eller har, næsten ikke kunne undgå at bemærke bygningen, der læner sig ud til motorvejen, og stolt viser sine skinnende biler til de forbipasserende. Bygningen var den første afdeling for Starmark, og fungerer som vores hovedafdeling, hvor du kan finde et enormt udvalg af bilerne med stjernen på fronten. Indenfor mødes du af 4 etager, der ligeledes er fyldt med Mercedes-Benz biler, og så kan du jo samtidig besøge vores store AMG afdeling oppe på øverste etage. Kig ind, nyd en kop friskbrygget kaffe, og gå en tur i vores showroom - det er altid en oplevelse.