Udvid filter
STARMARK Leasing

___

Hos Starmark har vi leveret brugte Mercedes-Benz til danskerne siden starten i 2001.

Mere end 25.000 brugte og Starmark-klargjorte biler med stjerne. Vi er aldrig gået på kompromis med kvaliteten af det vi sælger. Hverken biler eller de aftaler, der fulgte med. Det samme gælder vores leasing-virksomhed. Vores beregninger er åbne, vores aftaler holder, og vi har faste priser på services som teknisk vurdering og hjemtagning. Vi er også gode til at handle syd for grænsen, og vi kender Mercedes-markedet bedre end de fleste. Med vores egen bank kan vi finansiere op mod vinden og undgå mellemmænd. Det betyder konkurrencedygtige priser, der tåler enhver reel sammenligning. Men det betyder også realistiske beregninger.

Vi ønsker kundeforhold, der er langtidsholdbare – ligesom de biler, vi handler med. Vælg én fra det brede udvalg af Starmark-Mercedes, vi allerede har klar til leasing. Eller få bilen hjem fra Tyskland. Find den selv eller fortæl os, hvad du drømmer om. Så trækker vi på vores store netværk og mange års erfaring syd for grænsen og finder den til dig. Vi står også gerne for alt arbejdet – forhandling, kontrol, kontrakt, hjemtransport, beregning af afgift osv. Og naturligvis alt papirarbejdet.

 

Se leveringsklare leasingbiler

Specialister i Mercedes-Benz.
Vi kender både Tyskland og din bil.

Mulighed for at forlænge
garantier og serviceaftaler.

Sikkerhed for korrekt
service- og skadeshistorik.

Hessel STARplus uden beregning
i op til 12 måneder.

Vil du forlænge din leasingaftale?

Har du en leasingkontrakt, som snart udløber, og ønsker du et uforpligtende tilbud på en forlængelse? Så lad os regne et tilbud til dig. Hos STARMARK leasing er du sikret konkurrencedygtige priser på finansiering og gebyrer, der i sidste ende giver dig en billigere månedlig ydelse.

Udfyld formularen her

Vil du kende dine udgifter og have ro i maven?

STARMARK Privatleasing.

Måske overvejer du at lease for første gang, måske vil du bare kende dine udgifter og dermed have mere ro i maven? Så matcher du vores nye Privatleasing-koncept helt perfekt. Det er ikke kun nyt, det er banebrydende. Her tilbyder vi leasing på det, der kaldes en "Operationel leasingaftale", men med endnu flere fordele, som giver den den største tryghed og får dig lettest muligt bag rattet. Du får en (næsten) ny Mercedes-Benz, du får altid AMG-pakke med i prisen samt metallak og adaptiv fartpilot, du kender dine udgifter, og det mest imponerende; prisen er lav.

- Finde og vælge den ønskede model og udstyr
- Aftale leasingperiodens varighed, førstegangsydelse, kilometer mv.
- Få bilen udleveret hos enten STARMARK Roskilde eller Vejle
- Kør og nyd bilen i dens 12 måenders leasingperiode
- Stil bilen hos os bagefter og vælg evt. en ny leasingbil


A-Klasse Hatchback
200 benzin

4.295,- kr/md inkl. moms
19.995,- førstegangsydelse inkl. moms

- AMG-sportspakke
- Distronic adaptiv fartpilot
- Metallak
- (Premium-pakke +370,- pr/md)
- (Premium-pakke PLUS +995,- pr/md)

C-Klasse (stationcar/sedan)
200 benzin eller C 220 d

6.495,- kr/md inkl. moms
24.995,- førstegangsydelse inkl moms

- AMG-sportspakke
- Distronic adaptiv fartpilot
- Metallak
- (Premium-pakke +495,- pr/md)
- (Premium-pakke PLUS +1.495,- pr/md)

GLE SUV
350 de (diesel) plug-in hybrid

9.995,- kr/md inkl. moms
49.995,- førstegangsydelse inkl moms

- AMG-pakke
- Anhængerpakke
- Premium-pakke
- Førerassistent-pakke
- (Premium-pakke PLUS +1.495,- pr/md)

Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Alle priser er inklusiv moms.
Der tages forbehold vores ændringer og variationer.

Eksempler på nogle af vores leasingformer

Den bedste

- Nyd bilen i 12 måneder
- Ingen uforudsete udgifter
- Lav førstegangsydelse
- Lav månedlig ydelse
- Inklusiv service
- Du stiller bilen hos os bagefter

Den nemmeste

- Du kender dine udgifter
- Inklusiv service
- Du stiller bilen hos os bagefter

Den billigste

- Kan "skræddersys" til dine behov
- Ofte den laveste månedlige ydelse 
- Du har ansvaret for salget af bilen

Den opdelte

- Udgifterne kan splittes alt efter om du bruger bilen til privat- og erhvervskørsel på den specifikke tur
- Du slipper for den dyre beskatning af fribil/firmabil


Ofte stillede spørgsmål.
Hvilken leasingtype er den rette for mig?
Hvor længe kan jeg lease bilen?
Hvad sker der, hvis bilen går i stykker?
Kan både private og erhverv tegne en leasingkontrakt?
Hvad sker der når leasingkontrakten udløber?
Hvad nu hvis jeg ønsker at afbryde kontrakten inden dens udløb?
Hvem indestår for bilens restværdi?
Hvad hvis jeg kører flere kilometer end aftalt?

Lidt (ekstra) brugte.
Man kan ikke kalde en 3-4 år gammel bil for 'gammel'. Men er den over 36 måneder, så er der faktisk mange penge at spare for dig, hvis du overvejer at lease en (lidt) ældre Mercedes-Benz.

Se de 3 år+ leasingbiler

Fordele og priser.
Lad os finde din drømmebil.
Vi spiller altid med åbne kort.
Fast honorar på 14.995,- for håndtering.
Faste priser på eventuelt ekstraarbejde.
Leasingprocessen.

1: Aftal et møde med os.

Måske har du svært ved at gennemskue leasingmarkedet eller måske har du allerede fundet din næste leasingbil i enten Danmark eller Tyskland? Ingen spørgsmål er for små eller for store. Og det er aldrig for sent at bede om hjælp. Start med at booke en tid hos vores leasingeksperter, så vi kan hjælpe dig videre. Så er du sikker på, at få den bedste Mercedes-Benz leasingaftale til de færreste penge.

Vi tilbyder også at tage din brugte bil i bytte.

2: Den rette bil og aftale.

Måske har vi allerede din drømmebil stående? Måske skal vi trække på vores netværk og mange års erfaring syd for grænsen? Når vi først har fundet bilen, der passer dig, er det tid til at vi i fællesskab sammensætter den leasingkontrakt, der giver dig den rette løsning på baggrund af dit kørselsbehov og erhvervsmæssige situation. For nogle er det en operationel leasing, hvor du efter endt leasingperiode blot afleverer bilen. For andre er finansiel leasing, hvor du selv står for restværdien, den bedste løsning.

3: Bestilling og transport.

Medmindre vi allerede har din bil holdende, eller den er på vej, så har vi mange års erfaring med at finde og hente din bil syd for grænsen. Hvis vi henter din bil i udlandet, skal du overføre et depositum på 10 % af førstegangsydelsen inden hjemtagelsen og herefter går der typisk mellem 7-10 hverdage, før du kan sætte dig bag rattet i din nye, brugte Mercedes-Benz. Men først sørger vi for fysisk besigtigelse og hjemtransport. På den måde sikrer vi bilen mod uforudsete fejl og skader, og sørger for at din drømmebil, også er den bil der kommer med dig hjem.

4: Fælles gennemgang.

Som udgangspunkt er alle de biler, som vi henter hjem nyservicerede eller servicerede for nyligt. Vi anvender et netværk af autoriserede Mercedes-Benz forhandlere. Det sikrer dig, at bilen er køreklar og i ordentlig stand, når den kommer hjem.

Vi tilbyder dog alle vores kunder en gratis gennemgang af bilen på vores værksted, hvor du sammen med vores specialuddannede personale kan afgøre, om der er yderligere arbejde, der ønskes udført. Det kan være yderligere klargøring, montering af ekstraudstyr, skift af bremseklodser etc. På den måde har du fuld gennemsigtighed for, hvad du får. Og vi påbegynder selvfølgelig ikke arbejdet, før du har accepteret tilbuddet.

5: Overlevering af nøgler.

Nu er din nye, brugte Starmark leasingbil klar. I forbindelse med oprettelsen af leasingdokumenter, beregning af afgift samt ekspedition af nummerplader, tager vi et fast gebyr. Dette inkluderer alt det papirarbejde, der ligger forud for det øjeblik, hvor vi monterer nummerpladerne på din nye leasingbil.

6: Godt kørende.

Du er nu godt kørende i din Starmark Leasingbil og vi ønsker dig en god fornøjelse med den. Skulle du senere hen få spørgsmål eller bekymringer i forhold til din leasingkontrakt, betaling, service osv. er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vi er her stadig for at hjælpe.

STARMARK Splitleasing

Fordelingen sker procentvis mellem dig og dit firma, hvor du udelukkende betaler for de kilometer, som du kører privat i bilen.

Du slipper altså for at blive beskattet af at have bilen stillet til rådighed som ved en traditionel leasingaftale – og det kan være en yderst attraktiv forretning for både dig og for dit firma.

Læs mere her

Kontakt vores leasingeksperter.

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte vores leasingeksperter.

Du kan også finde svar på leasingrelaterede spørgsmål lige her.

__
Michael Mejlstrup
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2371 8158
m.mejlstrup@starmark.dk

__
Martin Zacho Holm
Leasingkonsulent, Roskilde

(+45) 2345 1861
m.holm@starmark.dk

__
Rasmus Stræde Olesen
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2179 8060
r.olesen@starmark.dk