Udvid filter
STARMARK LEASING

 

Hos Starmark har vi leveret brugte Mercedes-Benz til danskerne siden starten i 2001.

Mere end 25.000 brugte og Starmark-klargjorte biler med stjerne. Vi er aldrig gået på kompromis med kvaliteten af det vi sælger. Hverken biler eller de aftaler, der fulgte med. Det samme gælder vores leasing-virksomhed. Vores beregninger er åbne, vores aftaler holder, og vi har faste priser på services som teknisk vurdering og hjemtagning. Vi er også gode til at handle syd for grænsen, og vi kender Mercedes-markedet bedre end de fleste. Med vores egen bank kan vi finansiere op mod vinden og undgå mellemmænd. Det betyder konkurrencedygtige priser, der tåler enhver reel sammenligning. Men det betyder også realistiske beregninger.

Leasing af Mercedes-Benz, AMG og alle andre bilmærker.

Vi ønsker kundeforhold, der er langtidsholdbare – ligesom de biler, vi handler med. Vælg én fra det brede udvalg af Starmark-Mercedes, vi allerede har klar til leasing. Eller få bilen hjem fra Tyskland. Find den selv eller fortæl os, hvad du drømmer om. Så trækker vi på vores store netværk og mange års erfaring syd for grænsen og finder den til dig. Vi står også gerne for alt arbejdet – forhandling, kontrol, kontrakt, hjemtransport, beregning af afgift osv. Og naturligvis alt papirarbejdet.

Professionelt leasingselskab. Vi har styr på administrationen og papirarbejdet - så du bare skal koncentrere dig om at nyde din bil

Mulighed for forlængede garantier og autoriserede serviceaftaler. Vi er autoriseret Mercedes-Benz forhandler & værksted

Som en del af én af landets absolut største bilforhandlere, Ejner Hessel, får du en masse ekstra fordele og tryghed med i aftalen

Vi kender markedet i både Danmark og Europa - og vi har et kæmpe netværk. Vi er Nordens største forhandler af brugte Mercedes

Vil du forlænge din leasingaftale?

Har du en leasingkontrakt, som snart udløber, og ønsker du et uforpligtende tilbud på en forlængelse? Så lad os regne et tilbud til dig. Hos STARMARK leasing er du sikret konkurrencedygtige priser på finansiering og gebyrer, der i sidste ende giver dig en billigere månedlig ydelse.

Udfyld formularen her

Skal vi tage en snak? 

Kontakt os i dag

Vores leasingkonsulent Rasmus er ikke kun skarp til leasing, men også til den gode dialog og kundeservice. Det siger vores kunder i hvert fald:

"Tusind tak til STARMARK, for et godt samarbejde og en helt fantastisk service. Det har været en tryg og professionel oplevelse. Jeg er vild med min GLC coupé - den er en fornøjelse at køre i. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre bil til mine halvlange køreture, når jeg skal hjem og besøge min familie og venner. For mig er STARMARK indbegrebet af høj kvalitet - lige fra deres biler til personale og service."

- Lukas Jørgensen, Håndboldspiller

Skal vi tage en snak? 

Kontakt os i dag

Vores leasingkonsulent Rasmus er ikke kun skarp til leasing, men også til den gode dialog og kundeservice. Det siger vores kunder i hvert fald:

"Det er essentielt at opnå tryghed, både med hensyn til ens køretøj såvel som leasingudbyderen. Hos Starmark har jeg haft den glæde at opleve netop dette, og min oplevelse hidtil har været enestående. De har været ekstremt hjælpsomme og altid tilgængelige til at besvare mine spørgsmål. Jeg ønsker at fortsætte samarbejdet med dem, og jeg ser ingen grund til at opsøge andre udbydere, grundet den fremragende service og imødekommende tilgang, de leverer!"

- Havshen Nabaz, Radio- og podcast vært

 

Skal vi tage en snak? 

Kontakt os i dag

Vores leasingkonsulent Rasmus er ikke kun skarp til leasing, men også til den gode dialog og kundeservice. Det siger vores kunder i hvert fald:

“Man ved bare, at der er styr på tingene, og at bilerne altid er som de skal være. Samarbejdet med leasingkonsulenten har været skønt, og han tog sig tid til at gennemgå bilen, nørde med mig og forventningsafstemme. Jeg arbejder selv i servicebranchen, og ved derfor hvor vigtigt den gode service er. Leasing Hos STARMARK har været med tryghed i maven. Der er styr på restværdien, bilens stand, servicehistorikken og alt det andet. Det betyder alt for mig.”

- Morten, Teamleder

 

Skal vi tage en snak? 

Kontakt os i dag

Vores leasingkonsulent Rasmus er ikke kun skarp til leasing, men også til den gode dialog og kundeservice. Det siger vores kunder i hvert fald:

"Jeg har været rigtig glad for at handle nede ved STARMARK, og det vil jeg helt klart anbefale andre. Jeg har også allerede gjort det og vil gerne gøre det igen. Det er bare et sted, hvor det er værd at komme hen, og man får en god behandling samt en god service."

- Lisa, Køreskolelærer/ejer

 

Eksempler på nogle af vores leasingformer

Den bedste

- Nyd bilen i 12 måneder
- Ingen uforudsete udgifter
- Lav førstegangsydelse
- Lav månedlig ydelse
- Inklusiv service
- Du stiller bilen hos os bagefter

Den nemmeste

- Du kender dine udgifter
- Inklusiv service
- Du stiller bilen hos os bagefter

Den billigste

- Kan "skræddersys" til dine behov
- Ofte den laveste månedlige ydelse 
- Du har ansvaret for salget af bilen

Den opdelte

- Udgifterne kan splittes alt efter om du bruger bilen til privat- og erhvervskørsel på den specifikke tur
- Du slipper for den dyre beskatning af fribil/firmabil


Ofte stillede spørgsmål.
Hvilken leasingtype er den rette for mig?
Hvor længe kan jeg lease bilen?
Hvad sker der, hvis bilen går i stykker?
Kan både private og erhverv tegne en leasingkontrakt?
Hvad sker der når leasingkontrakten udløber?
Hvad nu hvis jeg ønsker at afbryde kontrakten inden dens udløb?
Hvem indestår for bilens restværdi?
Hvad hvis jeg kører flere kilometer end aftalt?
Fordele og priser.
Lad os finde din drømmebil.
Vi spiller altid med åbne kort.
Fast honorar for håndtering.
Faste priser på eventuelt ekstraarbejde.
Leasingprocessen.

1: Aftal et møde med os.

Måske har du svært ved at gennemskue leasingmarkedet eller måske har du allerede fundet din næste leasingbil i enten Danmark eller Tyskland? Ingen spørgsmål er for små eller for store. Og det er aldrig for sent at bede om hjælp. Start med at booke en tid hos vores leasingeksperter, så vi kan hjælpe dig videre. Så er du sikker på, at få den bedste Mercedes-Benz leasingaftale til de færreste penge.

Vi tilbyder også at tage din brugte bil i bytte.

2: Den rette bil og aftale.

Måske har vi allerede din drømmebil stående? Måske skal vi trække på vores netværk og mange års erfaring syd for grænsen? Når vi først har fundet bilen, der passer dig, er det tid til at vi i fællesskab sammensætter den leasingkontrakt, der giver dig den rette løsning på baggrund af dit kørselsbehov og erhvervsmæssige situation. For nogle er det en operationel leasing, hvor du efter endt leasingperiode blot afleverer bilen. For andre er finansiel leasing, hvor du selv står for restværdien, den bedste løsning.

3: Bestilling og transport.

Medmindre vi allerede har din bil holdende, eller den er på vej, så har vi mange års erfaring med at finde og hente din bil syd for grænsen. Hvis vi henter din bil i udlandet, skal du overføre et depositum på 10 % af førstegangsydelsen inden hjemtagelsen og herefter går der typisk mellem 7-10 hverdage, før du kan sætte dig bag rattet i din nye, brugte Mercedes-Benz. Men først sørger vi for fysisk besigtigelse og hjemtransport. På den måde sikrer vi bilen mod uforudsete fejl og skader, og sørger for at din drømmebil, også er den bil der kommer med dig hjem.

4: Fælles gennemgang.

Som udgangspunkt er alle de biler, som vi henter hjem nyservicerede eller servicerede for nyligt. Vi anvender et netværk af autoriserede Mercedes-Benz forhandlere. Det sikrer dig, at bilen er køreklar og i ordentlig stand, når den kommer hjem.

Vi tilbyder dog alle vores kunder en gratis gennemgang af bilen på vores værksted, hvor du sammen med vores specialuddannede personale kan afgøre, om der er yderligere arbejde, der ønskes udført. Det kan være yderligere klargøring, montering af ekstraudstyr, skift af bremseklodser etc. På den måde har du fuld gennemsigtighed for, hvad du får. Og vi påbegynder selvfølgelig ikke arbejdet, før du har accepteret tilbuddet.

5: Overlevering af nøgler.

Nu er din nye, brugte Starmark leasingbil klar. I forbindelse med oprettelsen af leasingdokumenter, beregning af afgift samt ekspedition af nummerplader, tager vi et fast gebyr. Dette inkluderer alt det papirarbejde, der ligger forud for det øjeblik, hvor vi monterer nummerpladerne på din nye leasingbil.

6: Godt kørende.

Du er nu godt kørende i din Starmark Leasingbil og vi ønsker dig en god fornøjelse med den. Skulle du senere hen få spørgsmål eller bekymringer i forhold til din leasingkontrakt, betaling, service osv. er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Vi er her stadig for at hjælpe.

STARMARK Splitleasing

Fordelingen sker procentvis mellem dig og dit firma, hvor du udelukkende betaler for de kilometer, som du kører privat i bilen.

Du slipper altså for at blive beskattet af at have bilen stillet til rådighed som ved en traditionel leasingaftale – og det kan være en yderst attraktiv forretning for både dig og for dit firma.

Læs mere her

Kontakt vores leasingekspert

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte vores leasingekspert. Du kan også finde svar på leasingrelaterede spørgsmål lige her.


Rasmus Stræde Olesen
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2179 8060
r.olesen@starmark.dk