Udvid filter
Udvid filter Skjul filter
Afhentningsbiler sælges udelukkende til købere med et gyldigt CVR nummer. Bilerne er uden klargøring, reklamationsret og garanti. Læs mere her.
86 biler matcher din søgning
 
 

Hvad betyder "Afhentningsbiler"?

Som privatperson har du ikke mulighed for, at købe en afhentningsbil, da det kræver, at du har et gyldigt CVR-nummer. Når du køber engros/afhentningsbiler, der er til salg hos os, skal du være opmærksom på, at bilerne ikke har fået klargøring, rengøring eller service. Dette er ikke ensbetydende med, at bilerne har fejl og mangler, og der er oftest tale om biler, vi har fået i bytte, som pga. alder eller kilometerstand falder uden for vores strenge STARMARK certificering.

Du køber således en afhentningsbil uden reklamationsret og garanti.

Vælg engros biler hos os

Hos Starmark har du mulighed for at købe brugte afhentningstilbud engros biler til rigtig gode priser. Fordi der handles mellem to professionelle parter, sælger vi engros biler uden garanti og uden reklamationsret.

Køb Mercedes engros biler hos Starmark

Når du køber engros biler til salg hos os, skal du være opmærksom på, at bilerne ikke har fået klargøring, rengøring eller service, og du køber dem uden reklamationsret og garanti. Som privatperson har du ikke mulighed for at købe engros biler, fordi det kræver, at du har et CVR-nummer. Du har mulighed for at komme forbi en af vores mange forhandlere og besigtige samt prøvekøre vores brugte afhentningstilbud engros biler. Du er også velkommen til at give vores dygtige personale et kald, hvis du har spørgsmål til nogle af bilerne.