Udvid filter

Nyheder

Sport med komfort: C 300
24 maj 2022

Har du fulgt med på vores kanaler i et stykke tid, så er du vist også fuldt ud klar over, hvor begrejstrede vi var for den forrige generation af C 300. En smuk kombination af sport og komfort. Og nu er den ny C 300 ankommet hos os.

Læs mere her
7 måneder med den ny C-Klasse.
26 marts 2022

Vores marketing- og medieansvarlige, Lucas, er i hverdagen omgivet af topklargjorte Mercedeser i hundredevis, men udenfor arbejdstiden, som for så mange andre, står den altså på børneafhentning, trælse trafikpropper, et rodet bagagerum og TUC-kiks krummer på bagsædet af hans 2022 C 220 d.

Læs mere her
Mød vores nye leasingkonsulent
11 marts 2022

Vi vil meget gerne præsentere dig for Michael Mejlstrup, vores Leasingkonsulent i STARMARK Vejle - også selvom det måske i virkeligheden er en genintroducering for nogle.

Læs mere her
Valentinsdag
14 februar 2022

Valentinsdag er ofte en mindre aktiv dag på de sociale medier. Til gengæld foregår aktiviteten heldigvis andre steder...

Læs mere her
STARMARK x Kvindernes Bilmagasin
14 juli 2021

Tre bilglade kvinder, tre kørselsbehov, tre budgetter og tre vidt forskellige biler. Det er den korte opsummering af de tre afsnit, som du kommer til at se, her i vores nye miniserie ...

Læs mere her
Fokus på: AMG GT.
18 marts 2021

Der er noget skræmmende ved at køre i en AMG GT...

Læs mere her
Mercedes-Benz Plug-in Hybrid
02 marts 2021

Hvad får man, når man kombinerer en stærk forbrændingsmotor med en potent elmotor? Lige hvad du forventer.

Læs mere her
Vi kan igen byde velkommen!
25 februar 2021

Vores showrooms er rigtig store. Men de er ikke for store. Med cirka 4400 kvm showroom i vores hovedafdeling i Vejle, er vi nu lykkelige for at kunne annoncere, at vi igen kan åbne dørene op for privatkunder fra på mandag d. 1 marts. Vi har glædet os!

Læs mere her