Udvid filter

Nyheder

45 S AMG | Klassens hidsigprop.
20 oktober 2020

AMG har gjort det igen... Den ny 45 S er igen verdens mest potente 4-cylindrede sportsvogn i serieproduktion. Klassens hidsigprop med 421 hestekræfter, drift-mode og et håndsamlet stykke ingeniørkunst af en turbomotor.

Læs mere her
GLE | E-Active Body Control.
10 august 2020

Vi synes nu selv, at vi passer rigtig godt på vores superstjerner, og at vi giver dem et liv med pleje, luksus og omsorg, når de står hos os, inden de skal videre til deres nye ejere. Men denne GLE kunne simpelthen ikke skjule sin begejstring.

Læs mere her
Årets aprilsnar 2020.
01 april 2020

En Mercedes dieselmotor er en meget økonomisk og støjsvag motor, men vi oplever dog, at flere kunder savner mere "motorlyd" i deres Mercedes, når de ikke f.eks. kører på lange motorvejstrækninger ...

Læs mere her
Vi er klar til at servicere dig.
12 marts 2020

Hos STARMARK tager vi naturligvis den nuværende situation omkring Coronavirus meget alvorligt. Vi har derfor foretaget en række tiltag og forholdsregler i vores afdelinger, så du fortsat trygt kan besøge os.

Læs mere her
Mercedes-AMG C 63 S Coupé.
06 marts 2020

Vores nyankomne Mercedes-AMG C 63 S Coupé har det helt rigtige udstyr (og meget af det), den semi-matte Designo Selenitgrå Magno lakering, og selvfølgelig en af verdens absolut bedste V8 motorer.

Læs mere her
Rubinsort CLS 400 d.
27 februar 2020

CLS'en følger den helt nye designfilosofi fra Mercedes-Benz, og med sine brede "skuldre", skarpe linjer og traditionelle 4-dørs Coupé design, oser den ny CLS bare af eksklusivitet, luksus og en frembrusende "her kommer jeg" attitude. Og nu har vi fået én hjem, som udskiller sig endnu mere.

Læs mere her
Starmark-leasingekspert.
24 februar 2020

Vi ved godt hvor forvirrende og kompliceret leasingmarkedet kan virke. Derfor har det også altid været vores prioritet, at "gøre det komplicerede ukompliceret".

Læs mere her
En genopfrisket legende.
07 februar 2020

Den ny G63 AMG har, ligesom den "almindelige" G-Klasse, gennemgået en kæmpe genopfriskning. Naturligvis stadig med det velkendte design, men nu også med noget af de nyeste fra Mercedes' og AMG's hylder ...

Læs mere her