Udvid filter
Bestil, konfigurér og gennemfør købet online.

Hos STARMARK tilbyder vi nu, at du kan bestille din STARMARK-Mercedes direkte fra vores hjemmeside. Vi er naturligvis godt klar over, at en prøvetur og fysisk besigtigelse er et ønske for de fleste, og det forstår vi godt. Til gengæld kan du lukke handlen bagefter i ro og mag derhjemme. Du kan også tilføje udvalgt ekstraudstyr og tilbehør til bilen, og hvis du har spørgsmål til handlen, så sidder vores hold af dygtige salgskonsulenter naturligvis altid klar til at rådgive dig.

Bestil fra sofaen eller i vores showroom. Vi er ligelade. Bare du er glad.

Vi har gjort det let, komfortabelt og overskueligt.

_
Et bilkøb er en stor oplevelse og beslutning. Dét ved vi godt. Derfor kan du hos STARMARK få tilsendt et tilbud, som du kan arbejde videre med i ro og mag hjemme, og skrive under, når det passer dig. 

Du kan vælge at få den fulde oplevelse, og hente bilen hos os, eller få den leveret og gennemgået bilens funktioner hjemme hos dig selv. Det er helt op til dig.

SE hele udvalget her.

30 dages ombytningsret.

Nogle gange opdager man bare, at der måske ikke var helt plads nok på bagsædet, at man alligevel ikke kunne undvære de adaptive forlygter, eller måske skulle bilen bare have haft en anden farve? Hos os kan du gøre brug af din ombytningsret indenfor 30 dage eller op til 1.000 kørte kilometer. Du kan bytte til en tilsvarende bil eller én i en højere prisklasse. Det er altid rart at have i baghånden, når man har haft bilen med i hverdagen og lært den rigtig godt at kende.

Klargjort på højeste niveau.

Vores hold af mekanikere gennemgår en specialudviklet 62-punkt tjekliste, som bilen skal tjekkes og godkendes efter. Det gør vi, så vi kan sikre os, at din nye brugte STARMARK-Mercedes kører som var den ny. I klargøringen bliver bilen ligeledes rengjort, poleret, pudset og klargjort efter en streng tjekliste, der sikrer dig, at bilen igen opleves som var den (næsten) helt ny igen - det gælder således både mekanisk og kosmetisk.
Læs mere om vores klargøring lige her.

Din garanti for kvalitetsbiler.

Med en STARMARK-Mercedes slipper du for uroen i maven, der nogle gange kan følge med, når du skal købe en brugt bil. Men hos os er det ikke en hvilken som helst brugt bil. Du kan f.eks. ikke købe en tidligere skadet Mercedes hos os, eller en som ikke har overholdt sine autoriserede serviceeftersyn. Kort sagt er du altid garanteret en bil, der er som (næsten) ny, og som du blot skal nyde at køre i. Det er vores ansvar, og det er vores varemærke.