* Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Vil du vide mere om C-Klassen?

Læs mere her.
  • Brugt Mercedes C-klasse — en helt speciel oplevelse

    Er det sikkerhed for familien og kvalitet i hverdagen, du søger, bør du overveje vælge denne bil. En brugt Mercedes C-klasse inkluderer lækre, tekniske systemer såsom radio med Bluetooth, 2-zonet klimaanlæg, regnsensor og  sædevarme. Dertil kommer det såkaldte "LED Intelligent Light System" samt kollisions-advarselssystemet "Collission Prevention Assist Plus", som bremser automatisk helt fra 7 km/t til 200 km/t. Lad dig friste af alt det udstyr, som den tilbyder — du vil ikke fortryde det.

  • Køb brugt C-Klasse Mercedes hos Starmark

    Med en bil fra denne klasse er du sikker på at få meget for pengene. Bilen har en stærk profil, men samtidig også æstetisk elegance. Om det er en Coupé, Sedan eller stationcar, du leder efter, byder alle biler i C-klassen på design i topklasse. Derudover har du mulighed for at vælge udstyr efter smag og behov. Om du søger et sportsligt eller et mere klassisk udtryk, er det en brugt Mercedes C-Klasse, du skal gå efter. Kom ind og prøv en C-klasse Mercedes-Benz eller en af vores andre modeller som Mercedes CLA-klasse eller SLK-klasse.

  • Find præcis den C-klasse, du drømmer om — vi har over 100 at vælge mellem

    Søger du en helt speciel C-klasse variant, så har vi faktisk udviklet et smart filter (hvis vi selv skal sige det), som du finder i toppen af siden. Måske du allerede har set det. Således kan du hurtigt få et overblik over, hvilke modeller vi har på lager af f.eks. C200, C220 eller C300, som er blandt nogle af vores populære Mercedes C-Klasse varianter.