Udvid filter
Udvid filter Skjul filter

Mercedes C-Klasse

143 biler matcher din søgning

Brugt Mercedes C Klasse

Er det sikkerhed for familien og kvalitet i hverdagen, du søger, skal du vælge denne bil. En brugt Mercedes C Klasse inkluderer lækre, tekniske systemer såsom radio med Bluetooth, 2-zonet klimaanlæg, regnsensor og  sædevarme. Dertil kommer det såkaldte "LED Intelligent Light System" samt kollisions-advarselssystemet "Collission Prevention Assist Plus", som bremser automatisk helt fra 7 km/t til 200 km/t. Lad dig friste af alt det udstyr, som den tilbyder - du vil ikke fortryde det. 

Køb brugt C Klasse Mercedes hos Starmark

Med en bil fra denne klasse er du sikker på at få meget for pengene. Bilen har en stærk profil, men samtidig også æstetisk elegance. Om det er en Coupé, Sedan eller stationcar, du leder efter, byder alle biler i C Klassen på design i topklasse. Derudover har du mulighed for at vælge udstyr efter smag og behov. Om du søger et sportsligt eller et mere klassisk udtryk, er det en brugt Mercedes C Klasse, du skal gå efter. Kom ind til os og prøv en C Klasse Mercedes-Benz eller en af vores andre modeller som Mercedes cla klasse eller SLK-klasse.

Find lige netop den C-Klasse variant du leder efter

Hvis du også leder efter en helt specifik C-Klasse variant, har vi udviklet et intuitivt og smart filter, du finder i toppen af siden. På den måde kan du hurtigt få et overblik af hvad vi har på lager af f.eks. C200, C220 eller C300 som er blandt vores allermest populære Mercedes C-Klasse varianter. Det er en funktion vores kunder elsker og vi er stolte af.