Udvid filter
Fordelene ved en STARMARK-Mercedes

___

Når du køber en brugt Mercedes hos os, er det ikke kun det store udvalg du kan gøre brug af. Du er altid sikret en høj standard af både kosmetisk og mekanisk klargøring. Vi er naturligvis også autoriseret Mercedes-Benz forhandler. Men du er også sikret en lang række fordele, som altid følger med, når du køber en Starmark-Mercedes. Her er blot et par af dem.

30 dages ombytningsret.

Nogle gange opdager man bare, at der måske ikke var helt plads nok på bagsædet, at man alligevel ikke kunne undvære de adaptive forlygter, eller måske skulle bilen bare have haft en anden farve? Hos STARMARK kan du gøre brug af din ombytningsret indenfor 30 dage eller op til 1.000 kørte kilometer i bilen. Du kan bytte til en tilsvarende bil eller én i en højere prisklasse. Det er altid rart at have i baghånden, når man har haft bilen med i hverdagen og lært den rigtig godt at kende.

Klargjort på højeste niveau.

Vores hold af mekanikere gennemgår en specialudviklet 62-punkt tjekliste, som bilen skal tjekkes og godkendes efter. Det gør vi, så vi kan sikre os, at din nye brugte STARMARK-Mercedes kører som var den ny. I klargøringen bliver bilen ligeledes rengjort, poleret, pudset og klargjort efter en streng tjekliste, der sikrer dig, at bilen igen opleves som var den (næsten) helt ny igen - det gælder således både mekanisk og kosmetisk.

Din garanti for kvalitetsbiler.

Med en STARMARK-Mercedes slipper du for uroen i maven, der nogle gange kan følge med, når du skal købe en brugt bil. Men hos os er det ikke en hvilken som helst brugt bil. Du kan f.eks. ikke købe en tidligere skadet Mercedes hos os, eller en som ikke har overholdt sine autoriserede serviceeftersyn. Kort sagt er du altid garanteret en bil, der er som (næsten) ny, og som du blot skal nyde at køre i. Det er vores ansvar, og det er vores varemærke.

  • Klargjort efter fabrikkens egne foreskrifter.
  • Mulighed for udvidet garanti på biler under 24 måneder
  • 30 dages ombytningsret (maks. 1.000 km)
  • Aldrig tidligere skadede biler eller med uautoriseret servicehistorik
  • Mercedes-Benz Mobilo & 24/7 vejhjælp
  • Over 20 års erfaring med Mercedes-Benz
  • Attraktiv finansiering via HesselFinans
  • Danmarks største udvalg af brugte Mercedes

Hos os finder du altid det største udvalg.

Når vi påstår, at vi er Danmarks største forhandler af brugte Mercedes, så er det bestemt en påstand med hold i - for vi er faktisk Nordens største. Og nu 20 år efter vores åbning i 2001, er vi kun vokset endnu større. Men vi er faktisk også blevet mindre, for vi har valgt at have blot to moderne showrooms, som vi til gengæld har fyldt med alle de topklargjorte og luksuriøse biler. Om du så besøger os i hovedafdelingen i Vejle, eller i vores afdeling i Roskilde, kan du altid finde et bredt udvalg af Mercedes-Benz og AMG biler - og der kommer naturligvis endnu flere dagligt. Er bilen ikke på lager, i showroomet tættest på dig, så kan vi få den flyttet for dig. Kontakt en salgskonsulent fra din lokale afdeling for at høre mere om mulighederne.

 

Se hele udvalget lige her.

 

Du er i sikre hænder og biler.

Hos STARMARK består vores salg- og leasingteam af 15 af landets mest kompetente konsulenter fordelt på vores to afdelinger. Med et bredt modelprogram, der altid er i udvikling, er det naturligvis vigtigt, at vi er eksperter indenfor Mercedes-Benz og AMG. Det bliver vi blandt andet igennem løbende kurser og certificeringer, så vi altid er på forkant med den nyeste teknologi, udstyr og udvalg. Men du vil også hurtigt opdage vores fælles passion og interesse for brandet og bilerne. Vi står selvsikkert inde for de biler vi sælger.

Tilsammen har vores salgskonsulenter mere end 100 års erfaring med salg af brugte biler, så vi føler os sikre, når vi siger, at vi er blandt de absolut bedste i landet, når det kommer til salg af særligt Mercedes-Benz.