Udvid filter
EQA

___

 

EQA er den nyeste tilføjelse til vores elbilsudvalg og har allerede vist sig at være en succes. Men det giver også god mening, for modellen kører helt fremragende og er fyldt med lækkert udstyr. EQA 250 er oplyst til at kunne køre op til 424 km på en opladning, hvilket er rigeligt til de flestes behov, og så byder den på 190 hk. Savner du alligevel lidt ekstra af det velkendte elbils-skub, så vil topmodellen EQA 350 4MATIC med 292 hk støde til senere hen. EQA er baseret på GLA SUV modellen og det giver både et dynamisk design, men også en høj indstigning, højt til loftet, og et højt niveau af køreglæde og komfort.


SE VORES UDVALG AF EQA

Highlights | EQA

Hverdagen med EQA.
EQA er skabt med ét formål; at være brugbar og praktisk i hverdagen, men samtidig også kunne byde på den støjfrie, overskudsrige og afslappende kørsel, som kun en elbil kan levere den. EQA er oplyst til at kunne køre op til 424 kilometer på en opladning og kan oplades fra 10-80% på blot 30 minutter med en hurtiglader. Den er også praktisk og har en høj indstigning. Skal du trække en anhænger, må EQA 250 trække op til 750 kg, hvor de stærkere versioner EQA 300 og EQA 350 4MATIC må trække op til hele 1.800 kg anhænger med bremser. Du kan finde hele listen over hvad bilerne må trække lige her.
EQA modeller:
EQA 250
EQA 300
EQA 350 4MATIC
Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i EQA.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den flotte Patagoniarøde metallak, elegant Mountaingrå eller den friske Denimblå, eller måske en helt anden, så kan du ofte finde vores EQA i et udvalg af forskellige farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

En futurisk bil har selvfølgelig futuristisk udstyr. EQA er spækket med standardudstyr, men vil du gerne lige have det sidste med, så kan 'Premium-pakken' tilføje udstyr som et opgraderet lydsystem, trådløs opladning af din smartphone samt Keyless-GO pakken, så du kan få adgang til bilen uden at skulle have nøglen op ad lommen. Du kan også vifte foden under bagkofangeren, så bagklappen kan åbnes berøringsfrit.

Vælger du Premium PLUS udstyrspakken, kan du (oveni Premium-pakken) tilføje udstyr som fuldt-elektriske forsæder med memory-funktion, 360 grader parkeringskamera og et head-up display.

Bæredygtig rækkevidde.

Vi kan ikke svare på, om EQA alene er med til at redde miljøet, men vi ved, at der er lagt omhyggelig omtanke til materialerne der er brugt og miljøet, den skal passe på.

EQA 250 er opgivet til at kunne køre op til 424 km på en opladning. De fleste vælger et abonnement hos Clever, hvor du for et fast beløb per måned kan oplade ubegrænset. Du kan vælge at bruge en ladestander eller at få en wallboks monteret i f.eks. din garage eller carport. Så er det bare at sætte EQA i ladestikket, når du kommer hjem, og så er den klar til næste morgen.

Ny generation. Ny teknologi.

EQA er ladet med udstyr og teknologi. Den lækre kabine kan byde på f.eks. det nye, intelligente MBUX multimediesystem, 10.25" instrumentdisplay, 10.25" mediedisplay med touch og stemmestyring, ambientebelysning i 64 forskellige farver, 360 grader parkeringskameraer, Augmenteret navigation samt selvkørende systemer. EQA kan også, unikt for modellen, fås med et oplyst interiørpanel ved passagersædet.

Med Mercedes ME appen, på din smartphone, kan du selv sætte bilen til at varme/køle, inden du eller familien skal bruge den. Så bilen har den helt rette temperatur på det tidspunkt du ved, at I skal afsted. Du kan også lade bilen udregne den bedste rute for dig, hvor den tager højde for rækkevidden, ladestanderne på vejen og det optimale forbrug af strøm. Men altså, dette er blot et lille udsnit af alt dét som EQA kan. Den skal opleves.