Udvid filter
C-Klasse.

___

 

Den mellemstore C-Klasse har siden 1993 været den foretrukne Mercedes-Benz model, når det kommer til at tilbyde både komfort og sport. Dens størrelse gør den perfekt til både at være en familiebil, langtursbil og blot til hverdagens brug - men den tilbyder også en helt unik køredynamik, der altid sikrer den perfekte kombination af sportslighed og luksus. I 2018 fik den populære W205 C-Klasse et gennemgående facelift, hvor modellen fik et strammere design, nye motorer og - nok vigtigst af alt - helt ny elektronik. Cirka 50% af bilens komponenter og ledningsnet blev udskiftet med nye og opdaterede dele. Det tillod at C-Klassen kunne gøre brug af den nyeste teknologi, systemer og køreegenskaber. Den faceliftede C-Klasse fås nu med bl.a. de nyeste intelligente MULTIBEAM LED forlygter, EQ-Boost, digitalt instrumentdisplay og meget mere.

C-Klassen kan fås med et bredt udvalg af motorer, og kommer med en automatisk gearkasse; den hurtige & silkebløde 9G-Tronic. Med sit traditionelle baghjulstræk tilbyder C-Klassen en både dynamisk og afslappet køredynamik. Den fås også med 4MATIC firehjulstræk, for et øget vejgreb. Prøv den behagelige C200 benzin, den populære langtursbil C220d, eller måske den rå C43 AMG med sin snerrende 3,0 Biturbo V6 motor og 4MATIC firehjulstræk.

 

SE VORES UDVALG AF C-KLASSEN

Populære C-Klasse modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

C 200

Motor: 1,5 4-cylindret +EQ (benzin)
Ydelse: 184 (+14) hk. / 280 Nm.
Forbrug: 14,5 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

C 220 d

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 194 hk. / 400 Nm.
Forbrug: 19,2 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

C 300

Motor: 2,0 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 258 hk. / 370 Nm.
Forbrug: 13,9 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

C 300 de

Motor: 2,0 (diesel HYBRID)
Ydelse: 306 hk. / 700 Nm.
Forbrug: 32,2 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

C-Klassen fås som:
C-Klasse Stationcar
C-Klasse Sedan.
C-Klasse Coupé.
C-Klasse AMG.
C-Klasse Cabriolet.
Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i C-Klassen, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores C-Klasse.

Størrelsesguides

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i C-Klassen.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
AMG Night Edition.
Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Obsidiansorte metallak, Selenitgrå, eller måske den smukke Brilliantblå, så kan du ofte finde vores C-Klasser i et stort udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

Udstyrspakkerne løfter C-Klassen til dens maksimale potentiale. Premium Pakken tilføjer teknologi, som de adaptive og intelligente MULTIBEAM forlygter, digitalt instrumentdisplay, COMAND navigation, trådløs mobilopladning, Ambiente belysning og det velspillende MB Sound system med en integreret forstærker.

Vælger du Premium PLUS udstyrspakken, kan du (oveni Premium-pakken) tilføje et elektrisk panorama glastag, KEYLESS GO, Burmester lydanlæg og 360 graders parkeringskameraer, til den allerede lange liste af ekstraudstyr. 

Luksus i kabinen.

En kvalitetsbevidst blanding af organiske og industrielle materialer, giver C-Klassen dens eksklusive og gennemførte kabine, der simpelthen er en ren fornøjelse at befinde sig i. Herinde finder du alt fra ægte asketræ, aluminium lister, moderne teknologi, luksuriøse detaljer og masser af plads. Perfekt til enhver kort- eller langtur. Med det nye rat, kan du styre alt fra fartpiloten til navigationen, uden at du nogensinde behøver fjerne hænderne fra rattet. Det helt rette sted at befinde sig, om det så er bag rattet eller på bagsædet.

C-Klassen har du ikke lyst til at stige ud af igen. 

Et bredt udvalg.

C-Klassen kan fås i et stort udvalg af forskellige karosserityper, sammensætninger, udstyrspakker, lakfarver og motorer. Det kan være at den smukke og praktiske stationcar er bilen for dig, hvor du finder masser af plads i bagagerummet og ved loftshøjde til bagsædepassagerne. Eller måske en Sedan, der med sine klassiske linjer oser af sportslighed og elegance. Motorer er der også rigeligt af vælge imellem. Prøv den populære og stærke C220d, eller den sportslige C300 med 258 hestekræfter. Udvalget er bredt, og vi er sikre på, at vi har den helt rette C-Klasse til dig. 

AMG udstyrspakken.

Vælger du din C-Klasse med AMG udstyrspakken, tilføjer du mere sportslighed til den dynamiske luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, 18" AMG fælge og en 15 mm. sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, komfortable sportssæder og meget mere.