Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  En brugt Mercedes A 180 har stadig den der nye bil følelse

  Med Mercedes-Benz A 180 er du garanteret en bil, der lever op til dine forventninger. Den blev introduceret i september 2012 med et nyt, ungdommeligt og dynamisk design, som er for dig, der vil have en bil fra en ny tid og generation. Mercedes A 180 gør op med alt, man normalt ville forvente af Mercedes-Benz. Med 136 HK kan den køre helt op til 20 km/l, hvilket gør den til en ganske brændstoføkonomisk bil. Du er altså sikker på at få en bil, som stadig har sin velkendte, tyske kvalitet, men som samtidig vil forføre dig kilometer efter kilometer.

  Få særklasse til en god pris med en brugt Mercedes A 180

  Denne bil går med sin heftige dynamik og fremadrettede design ikke på kompromis, og det er uden tvivl teknologi og komfort, der er i højsædet. Hos Starmark er du sikker på at finde en brugt Mercedes A 180 til salg til en god pris. Tag chancen og kig forbi vores hjemmeside, hvor du også finder vores udvalg af brugte Mercedes A 200. Og husk, at du med A-klassen er garanteret en luksusfølelse af at køre på 1. Klasse.