Udvid filter
Ugens udvalgte.


___

'22 C 300 d sedan - Grafitgrå, Night-pakke, Premium-pakke PLUS.

Bildesign bliver generelt mere og mere spøjst, med det stålsatte fokus på aerodynamik og progressiv nytænkning. Men så er det jo også bare forfriskende med en klassisk sedan, synes du ikke? Denne C 300 d er blevet udstyret til noget nær dens maksimale potentiale; Grafitgrå metallak, Premium-pakke Plus, Førerassistentpakke Plus, Night-pakken med dens blanksorte detaljer og nogle frække 19" AMG hjul. Og du kan godt stole på, at køreoplevelsen er ligeså lækker som udseendet - specielt med de 265 diesel-hestekræfter.

 

Night-pakke giver sorte detaljer på lister, hjul, diffuser og sidespejle

19" multi-eget AMG hjul med sorte detaljer fra Night-pakken

Rå AMG kofangere og den nye kølergrill med Mercedes-stjerner

C-Klasse sedan og stationcar deler nu baglygtedesign

C-Klasse sedan

Bløde linjer fra siden, men alligevel skarpe linjer for og bag. Brede "hofter" og et muskuløst frontdesign med den velkendte 'sharknose'-profil. C-Klassen ligner i dag, selvom den er noget mindre, den store og luksuriøse S-Klasse - og det er ikke tilfældigt. Designet følger nemlig Mercedes' nye designprofil, hvor man kombinerer den klassiske luksus med den moderne nytænkning. C-Klassen kommer også med "buler" på motorhjelmen som standard, en detalje vi ellers oftest så på de vilde AMG-modeller, og som nu virkelig fremhæver modellens fokuserede udseende. C-Klassen er også blevet markant bredere og længere end dens forgænger var, og det kan mærkes i kabinen og på køreegenskaberne.

Kommer standard med AMG-pakke.

Du kan ikke få C 300 d uden AMG-pakken hos os. Det skyldes, at modellen kommer den som standard, og altså er en del af prisen. Med AMG-pakken får bilen større bremser med ventilerede skiver, AMG fælge med lavprofildæk samt en lettere sænket undervogn, som alt sammen tøjler den potente C 300 d's kræfter fornuftigt. Du får også eksteriør- og interiør-elementer fra AMG, som de rå kofangere, brede sideskørter, en rå diffuser, sportsrat og meget mere.

Læs mere om C-Klassen her

 

Potent dieselmotor

C 300 d har en modificeret udgave af den samme dieselmotor, som vi kender fra f.eks. C 220 d. Her er der dog skruet en del op for ydelsen, næsten 35% mere, og det kan for alvor mærkes under kørsel. Den højere ydelse er blandt andet opnået ved en anden motorstyring samt et højere ladetryk. Det er faktisk begrænset hvor meget mere diesel den egentlig bruger, end den mere økonomiske C 220 d, så hvis du kører meget motorvejskørsel eller lange strækninger, så bør du klart overveje en C 300 d.

Den byder på et solidt optræk, der gør motorvejs- og landevejsoverhalinger hurtige og effektive. Ligesom i alle de andre motorer i den ny C-Klasse, finder du også det smarte EQ-Boost system, som gør bilen til en såkaldt "mild hybrid". Det elektriske system bidrager med et lille ekstra skub ved acceleration, men også et hurtigt start/stop system. Den fås kun med vores 9G-Tronic gearkasse, som gnidningsfrit og ubemærket smyger sig igennem de 9 gear.

2,0 4-cylindret dieselmotor
Motorydelse: 265 hk / 550 Nm
Oplyst forbrug: 22,8 km/l
0-100 km/t: 5,7 sek.
Trækvægt: op til 1.800 kg

> Se flere C 300 d til salg

 

Er en C-Klasse Sedan rummelig nok?

Mange køber den næste bil med fokus på, om modellen nu også er rummelig nok til de nuværende og fremtidige pladsbehov. Kun du kan vurdere, om C-Klasse sedan er rummelig nok - men vi kan hjælpe dig godt på vej. Der kan faktisk være en barnevogn.

Se størrelsesguiden lige her.