Udvid filter

|  FÅ TILBUD PÅ FORLÆNGELSE                               |  FÅ TILBUD PÅ HJEMTAGELSE

Tilbud på hjemtagelse af leasingbil.

___

Har du fundet drømmebilen i Tyskland eller et andet sted i Europa, men er du i tvivl om, hvad en leasingaftale koster, og hvordan du får den hjem? Så lad en af vores leasingkonsulenter regne et tilbud til dig inklusive besigtigelse og hjemtransport. Vi tjekker bilens historik og sikrer os ligeledes, at der ikke er tale om en klonet bil, så du trygt og sikkert kan sætte dig bag rattet af din nye leasingbil. Hos STARMARK leasing er du sikret konkurrencedygtige priser på finansiering og gebyrer, der i sidste ende giver dig en billigere månedlig ydelse.

Vi er specialister i særligt Mercedes-Benz, og du har mulighed for at tilvælge en autoriseret serviceaftale, så du er sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Herudover er alle vores leasingaftaler på Mercedes-Benz inklusiv HesselSTARplus, der bl.a. giver dig 2 x hjulskifte om året, 24 bilvaske hos Shell og en lang række andre fordele. Alt sammen helt uden beregning. Læs mere om HesselSTARplus her.

Så lad os regne et tilbud på netop den bil du ønsker – det er ganske uforpligtende og gratis. Udfyld formularen nedenfor, og en af vores leasingkonsulenter kontakter dig hurtigst muligt. Ønsker du hjælp til at finde den rigtige bil, kan du booke et møde eller ringe til vores leasingkonsulenter her, så I sammen kan finde din drømmebil igennem vores store internationale netværk.Specialister i Mercedes-Benz og Mercedes-AMG.

Mulighed for forlængede garantier og aut. serviceaftaler.

Leasing hos STARMARK er inkl. HesselStarPlus abonnement i hele leasingperioden.

Lave omkostninger samt garanti for service- og skadeshistorik.

Kontakt vores leasingeksperter.

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte vores leasingekspert. Du kan også finde svar på leasingrelaterede spørgsmål lige her.

__
Michael Mejlstrup
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2371 8158
m.mejlstrup@starmark.dk

__
Martin Zacho Holm
Leasingkonsulent, Roskilde

(+45) 2345 1861
m.holm@starmark.dk

__
Rasmus Stræde Olesen
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2179 8060
r.olesen@starmark.dk