Udvid filter
E-Klasse.

___

 

Den luksuriøse E-Klasse er den oplagte bil for dig, der ønsker en komfortabel køreoplevelse - hver gang. Modellen er en ekspert i at tilbyde en stille og ubesværet kørsel, med et enormt katalog af teknologi, sikkerhed, rummelighed og eksklusivitet. 

E-Klassen udmærker sig også, når det kommer til at tilbyde rummelighed og plads. Både på forsæderne og på bagsæderne. Vælger du den som stationcar, får du et enormt bagagerum på 670 liter, og hele 1820 med bagsæderne lagt fladt ned - og en elektrisk bagklap er naturligvis standardudstyr. 

E-Klassen kan fås med et bredt udvalg af motorer, og kommer med en automatisk gearkasse; den hurtige & silkebløde 9G-Tronic. Med sit traditionelle baghjulstræk tilbyder E-Klassen en både dynamisk og afslappet køredynamik. Den fås også med 4MATIC firehjulstræk, for et øget vejgreb. Prøv den kvikke E300, den populære langtursbil E220d, eller måske de stærke E400.

 

SE VORES UDVALG AF E-KLASSEN

Populære E-Klasse modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

E 220 d

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 194 hk. / 400 nm.
Forbrug: 23,9 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

E 300 d

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 245 hk. / 500 nm.
Forbrug: 21,6 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

E 350 d

Motor: 2,9 rækkeseks (diesel)
Ydelse: 286 hk. / 600 nm.
Forbrug: 20,4 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

E 400 d 4MATIC

Motor: 2,9 rækkeseks (diesel)
Ydelse: 340 hk. / 700 nm.
Forbrug: 18,3 km/l*
Gearkasse: 9G-Tronic aut.

Se udvalget her

E-Klassen fås som:
E-Klasse Stationcar
E-Klasse Sedan.
E-Klasse All-Terrain.
E-Klasse Coupé.
E-Klasse AMG.
E-Klasse Cabriolet.
Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i E-Klassen, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores E-Klasse.

Størrelsesguides

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i E-Klassen.*
Premium-pakke
Premium-pakke Plus
AMG Line udstyrspakken

Udstyrspakkerne kan variere fra årgang til årgang, og er blot vejledende.

Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Canvasitblå metallak, Selenitgrå, eller den klassiske Obsidiansort, så kan du ofte finde vores E-Klasser i et stort udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

Udstyrspakkerne løfter E-Klassen til dens maksimale potentiale. Premium Pakken tilføjer teknologi, som de adaptive og intelligente MULTIBEAM forlygter, Memory-pakke til forsæderne, COMAND navigation, trådløs mobilopladning og 360° parkeringskameraer.

Vælger du Premium PLUS udstyrspakken, kan du (oveni Premium-pakken) tilføje udstyr som et elektrisk panorama glastag, KEYLESS GO og Burmester Surround lydsystem

Luksus & teknologi.

I kabinen er det den elegante fusion af materialer og moderne teknologi, der er med til at give E-Klassen det enormt høje niveau af luksus og eksklusivitet, som man altid har forbundet med den store luksusbil. Komfort og afslappet kørsel er bare E-Klassens domæne, og det er ikke til at tage fejl af, så snart man sætter sig bag rattet. Kabinen er også rigtig godt isoleret, og sørger for, at du kan nyde køreturen uden vejstøj. En stor del af E-Klassens teknologi og funktioner, kommer direkte fra flagskibet; S-Klassen.

Et bredt udvalg.

E-Klassen kan fås i et stort udvalg af forskellige karosserityper, sammensætninger, udstyrspakker, farver og motorer. Det kan være at den smukke og praktiske stationcar er bilen for dig, hvor du finder masser af plads i bagagerummet. Eller måske en Sedan, der med sine klassiske linjer oser af elegance. Motorer er der også rigeligt af vælge imellem. Prøv den populære og stærke E220d, eller måske den højtydende E350d med 286 hestekræfter. Du kan også få E-Klassen som f.eks. den offroad-egnede 'All-Terrain', moderne E350e hybrid, og endda den voldsomt potente E63 AMG

AMG udstyrspakken.

Vælger du din E-Klasse med AMG udstyrspakken, tilføjer du mere sportslighed til den store luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, komfortable sportssæder og meget mere.