Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes E63 - kraftfuld og dynamisk

Er du til et kraftfuldt og dynamisk ydre med stilfuldt interiør? Så er det en brugt E63 Mercedes, du skal kigge efter. Her er det avancerede løsninger kombineret med eksklusive detaljer, der gør denne til en banebrydende model. Derudover er sikkerheden helt i top. Kollisionsadvarselssystem, forebyggende personbeskyttelsessystem og træthedsregistrering er standardudstyr i denne lille sag, og listen af ekstraudstyr er imponerende. Fristet?

Køb brugt Mercedes E 63 hos Starmark

Her får du virkelig en brugt bil, hvor køreegenskaberne er helt enestående. Det er en bil, hvor kørekultur møder sportslighed i et enestående samarbejde. Kunne du tænke dig en prøvetur? Så kom forbi en af vores forhandlere, hvor du kan testkøre denne brugte bil eller en brugt Mercedes E350 og se, om en af dem er noget for dig. Vi står klar med vores dygtige personale til at rådgive dig og sikre, at du får den bedste oplevelse. Hvem ved, måske bliver du en smart, brugt bil rigere? 

UDVALGTE BILER