Værkstedet

Biler du kan stole på.

En af forskellene på os og vores konkurrenter finder man på vores værksted. Vi sætter en ære i at levere biler, der kører og føles som nye. For at sikre os det, har vi fået udarbejdet et tjekskema for Mercedes-Benz, som alle vores biler skal gennemgås efter. Alt mellem forlygter og baglygter bliver tjekket, så vi er sikre på, at vi med tryghed kan stå inde for alle de biler, vi sender på gaden.

Værksted oppefra

Landets dygtigste Mercedes-Benz mekanikere.

Der er 7 svende og 1 lærling på værkstedet, som udelukkende klargører og servicerer vores egne biler inden salg. De har alle sammen et fantastisk kendskab til og engagement for Mercedes-Benz, og flere gange om året deltager de i specialkurser, der sikrer, at vi altid har de dygtigste og mest kompetente mekanikere til at servicere vores biler. De biler vi sælger, har efterhånden så mange specialkomponenter, at det ikke er hvem som helst, der er kvalificerede til at arbejde på vores værksted. Men vi ved med sikkerhed, at vi har de rigtige folk, som er de absolut bedste til det, de gør.

Føl dig tryg hos os.

For dig som kunde giver det en tryghed, som du ikke finder andre steder, når du køber en ny, brugt bil. Vi er bevidste om, at det at købe en brugt bil, kan være forbundet med en vis usikkerhed. Som leverandør af nogle af de bedste biler i Verden, kan vi med garanti sige, at enhver form for usikkerhed er uberettiget, når du køber en ny, brugt bil hos os.

Tofteby Tester

Tror du stadig ikke på os? Så er du mere end velkommen til at komme ind til Starmark i Vejle, hilse på både værkfører samt mekanikere og opleve den proces hver eneste bil gennemgår. Men sæt god tid af til det – det gør vi.

I denne video kan du opleve den proces, som alle vores biler gennemgår fra de lander til den dag, hvor vi leverer dem til de nye ejere

 

Sælg din bil til os.
Få et tilbud her.

Videre

Kontakt os eller
lad os kontakte dig

Kontakt

Prøvetur?
Udlev drømmen!

Book prøvetur

UDVALGTE BILER

Mercedes-Benz S63 4,0 AMG Coupé aut. 4-M+

8.000 km
3.249.900 kr.

Mercedes-Benz ML63 6,3 AMG aut.

169.000 km
149.900 kr.

Mercedes-Benz G63 4,0 AMG aut.

11.000 km
2.949.900 kr.

Mercedes-Benz A35 2,0 AMG aut. 4-M

15.000 km
674.900 kr.