Udvid filter
Vi åbner igen dørene!
Vores showrooms er store. Men ikke for store.

Med cirka 4400 kvadratmeter showroom i vores hovedafdeling i Vejle, og ligeledes masser af plads i Roskilde og Aalborg, er vi lykkelige for at kunne annoncere, at vi igen har åbnet dørene op for privatkunder i alle vores afdelinger. Vi har glædet os! Bilerne er klargjorte og polerede, kaffemaskinen er klar til brug, og vores salgskonsulenter er klar til at rådgive dig og selvfølgelig fremvise vores flotte brugte Mercedes-Benz og AMG biler.

Besøg os med tryghed.

Vi overholder naturligvis stadig alle hygiejniske anbefalinger, og vi holder afstand. Det er også stadig påbudt at bruge mundbind og spritte hænderne af. Vores salgspersonale bærer mundvisirer og er afskærmet ved bordene, så du trygt og sikkert kan besøge os igen.

"Ka' barnevognen være der?"

Det har vi prøvet at svare på med vores nye størrelsesguides, hvor du i ro og mag bag skærmen kan få en fornemmelse af de enkelte modellers størrelser og plads.

SE MERE HER

Dine muligheder for rådgivning og fremvisning.

Vi er så glade for at kunne åbne for besøgende igen, men du har også stadig rig mulighed for at få online-rådgivning, en digital fremvisning og selvfølgelig blive klogere på vores modeller. Nedenfor kan du se et par eksempler på nogle af de muligheder, som vi tilbyder, for at sikre, at du føler dig tryg i dit nye bilkøb.

Vi er klar til at rådgive.

Kontakt os på telefon eller mail.

Størrelsesguides.

Få et indtryk af modellens rummelighed og størrelse online.

Ombytningsret.

Byt din nye STARMARK-bil til en anden. (30 dage / maks. 1.000 km)

Book en prøvetur.

Book en prøvetur af den bil du er interesseret i. Så kontakter vi dig.