Udvid filter
Ugens udvalgte.


___

'21 E 300 Cabriolet - Emeraldgrøn, Premium-pakke PLUS, AMG-pakke

Man skal være rimelig hurtig, i disse tider, hvis man gerne vil nyde solen lidt. Så når den endelig dukkede frem bag skyerne, greb vi nøglerne til vores smukke Emeraldgrønne E 300 Cabriolet, så vi kunne vise dig vores luksuriøse cruiser, lade sportsudstødningen synge lidt og folde taget ned. Altså, E-Klasse komfort og køreegenskaber, bare uden tag? Det giver jo kun mening.

 

Premium-pakke PLUS den største udstyrspakke byder på Burmester hifi-anlæg og meget mere.

Emeraldgrøn metallak ser næsten sort ud i mørket, men viser sine grønne nuancer frem i lyset.

AMG-sportspakken giver et råt AMG eksteriør og sportsligt interiør samt den smukke diamantgrill.

Brun læderkabine med sportssæder og sort asketræ. AIRSCARF blæser varm luft i nakken.

E-Klasse Cabriolet

E-Klassen som cabriolet er en dejlig køremaskine, der byder på den velkendte komfort, som E-Klassen altid har haft et ry for at byde på. Problemet ved at fjerne en bils tag er dog, at man ofte mister meget af bilens afstivning, og dermed også nogle af køreegenskaberne. Ved at hive en masse innovation og teknologi fra flagskibet, S-Klasse Cabriolet, har Mercedes dog alligevel formået at skabe en sjov, behagelig og yderst velkørende flyder, man gerne vil bruge mange, mange timer bag rattet i.

Den føles noget tungere på vejen, end den almindelige E-Klasse gør, og det kan særligt mærkes i svingene. Men dette er jo ikke en sportsvogn; det er en komfortabel og luksuriøs cruiser.

3-lags akustik-kaleche.

Fordelen ved en cabriolet i denne (E-)klasse er, at du ikke går ned på støjisoleringen og dermed komforten. Kalechen har meget af teknologien og materialerne fra den i S-Klasse Cabriolet, og består derfor af tre lag isolering, som sikrer, at vejstøj holdes ude og kabinen effektivt kan holde på varmen på selv de kolde vinterdage. Vejstøjen i kabinen er seriøst imponerende med taget monteret, og du kan derfor godt leve med en E-Klasse Cabriolet året rundt, men det er klart, den kommer bedst til sin rette på solrige sommerdage langs kysten.

Kalechen kan komme ned/op ved op til 50 km/t - det tager ca. 20 sekunder.

En kabine, du vil elske.

E-Klasse Cabriolet har en kabine, man kun kan elske at befinde sig i. Der kan sidde op til 4 mennesker i den, og selvom der ikke er metervis af plads på bagsædet, så er der faktisk fin plads til voksne.

Designet er moderne, men stadig med en snert af analoge knapper, og fyldt med lækre materialer. Denne er udstyret med en brun læderkabine kombineret med lister i sort asketræ. I Cabriolet- (og Coupé) udgaven finder du også de specielle luftdyser, kaldet "turbine vents".

Premium-pakke PLUS

Vores E 300 er udstyret med den helt store Premium-pakke PLUS, der udstyrer bilen med f.eks. det velspillende BURMESTER HI-FI anlæg, Keyless GO nøglefri adgang, 360 grader p-kameraer, Multibeam intelligente forlygter mm.

AIRSCARF

Med AIRSCARF teknologien kan sæderne suge luft ind, varme den op og dermed nænsomt puste det i nakken på føreren og forsædepassageren. Det er rart, men det sikrer også en behagelig kropstemperatur når du kører med taget nede på selv de kølige dage.

Højtydende benzinmotor.

E 300 kommer med en 2-liters 4-cylindret benzinmotor, der gør brug af en effektiv turbolader, EQ Boost elektrisk kompressor og moderne brændstofbesparende innovationer. Den leverer 258 hestekræfter til baghjulene, og sikrer rigeligt med overskud til overhalinger eller dynamisk kørsel.

Ved almindelige motorvejs- og landevejshastigheder er motoren støjsvag og giver kun en lille brummen fra sig ved optrækket. Men sætter du den i SPORT+ køreprogrammet øges omdrejningerne, og udstødningen begynder at takke af med et "pop" ved gearskiftet. Det lyder fantastisk, og det skyldes, at E 300 Cabriolet (og Coupé) nemlig får en sportsudstødning som standardudstyr.

E-Klasse cabriolet kan også fås med en 4-cylindret dieselmotor eller 6-cylindret benzin/dieselmotor - eller den højtydende sportsvogn E 53 AMG.

Er E-Klassen noget for dig?

E-Klassen er kendt for sin høje komfort, køreglæde og banebrydende teknologi. Den fås både som en smart sedan, en stor og rummelig stationcar, sportslig Coupé eller som en luksuriøs cabriolet. De er alle gode på hver deres måde, men de har det til fælles, at de alle er blandt de bedste på markedet.

SE UDVALGET HER