Udvid filter
Mercedes-Benz CLS.
CLS'en følger den helt nye designfilosofi fra Mercedes-Benz, og med sine brede "skuldre", skarpe linjer og traditionelle 4-dørs Coupé design, oser den ny CLS bare af eksklusivitet, luksus og en frembrusende "her kommer jeg" attitude. Og nu har vi fået én hjem, som udskiller sig endnu mere fra mængden. 

2019 CLS 400d 4MATIC

Motortype: 2,9 turbodiesel
Ydelse: 340 hk. / 700 nm.
Km/l: 18,6
Kilometer: 28.000

Se den her.

Rubinsort.

Vi har ikke set en CLS i den farve før, og det har du sikkert heller ikke, for den er bestemt en sjælden én af slagsen. Den Rubinsorte metallak stammer oprindeligt fra S-Klassen (oftest på flagsskibet S560 4MATIC) og afhængigt af lyset, glimter den i mørkerøde og brune nuancer, mens den i skyggen ser sort ud.


Køreglæde og luksus.

Det er ikke kun designet der er smukt. Det samme er køreoplevelsen. Den nyudviklede 2,9 rækkeseks-dieselmotor kan levere op til 340 hestekræfter og 700 nm. til alle fire hjul. Og med den adaptive Air Body Control luftundervogn, får du en virkelig luksuriøs køreoplevelse, om du så er til en retningsbestemt og lav undervogn, eller en silkeblød og nærmest 'svævende' kørekomfort. 

I denne CLS 400d får du også en imponerende lang liste af ekstraudstyr, der blandt andet inkluderer den store Premium Plus udstyrspakke, AMG pakken og Førerassistent Plus.


Svingbart anhængertræk.

... Og inden du spørger "Fint, men hvor meget ka' den så trække på krogen?". Den har faktisk et elektrisk svingbart anhængertræk, og den må trække op til 1900 kg. Det kan vel næsten ikke se mere eksklusivt ud, end med en campingvogn på krogen af denne supermodel.