Udvid filter
Mød Martin Holm

Vores nye leasingkonsulent i Roskilde.

___

Vi vil meget gerne præsentere dig for Martin Zacho Holm. Vores leasingkonsulent i STARMARK Roskilde. Med over 21 års erfaring indenfor salg og leasing af personbiler, og 6 år udelukkende med Mercedes og AMG hos Ejner Hessel, er Martin altså enormt godt klædt på, til at hjælpe dig med at finde/komme bag rattet i din næste bil. Nu er han landet hos os, hvor hans venlige natur, ekspertise og erfaring kommer vores leasingkunder til gode.

Passion, behagelige samtaler og realistiske beregninger.

"Jeg vil så gerne, at kunderne er nogle vi ser igen og igen. Det betyder meget for mig med en personlig kundeservice. Jeg vil have et godt nærvær med vores kunder, hvor de kan føle sig trygge og velkommen til at spørge om alt. Jeg har solgt biler i over 21 år, både brugte og nye, og med den erfaring med markedet, føler jeg også, at jeg har en god forståelse for bilerne og købsprocesserne."

"Jeg har fundet, hentet og beregnet mange biler. Oftest fra Tyskland. Vi finder altid den rette bil, i den rette stand, og det er altid en stor glæde at kunne indfri den bildrøm for kunden. Og nu med STARMARK i ryggen, er det da helt tydeligt, at vi har et helt enormt netværk af bilforhandlere i Europa, som vi kan trække på og finde bilerne hos. Det kommer virkelig vores kunder til gavn."

Martin holder meget af ekstraudstyret i bilerne. Særligt Burmester-lydanlægget, som han nyder at spille højt, når pendlerturen går hele vejen fra Sydøstsjælland til Roskilde fremadrettet. Passionen for Mercedes-Benz er tydelig, og Martin har også en dybdegående viden om bilernes ekstraudstyr, motorer mm.

 

Lad os få en god snak.

Martin er 43 år gammel og bor i Faxe Ladeplads, på Sydøstsjælland, sammen med hans kone og to børn. Det er en fornøjelse at have ham på holdet, og vi er helt sikre på, at Martin vil bidrage til vores gode ry og ekspertise indenfor både leasing, salg, kundeservice og Mercedes-Benz.

Martin Zacho Holm
Leasingkonsulent, STARMARK Roskilde

Telefon: 7211 6027
Mail: m.holm@starmark.dk