Udvid filter
Julemandens fede slæde.


___

Vi er glade for, at vi endnu engang kan holde Julemanden og hans kone godt kørende over julen - og så i den helt rigtige slæde! For ligesom alle andre, så er han også ramt af behovet for mere miljørigtig kørsel. Men når man kører så mange kilometer, så har man jo behov for lang rækkevidde og en høj komfort. Samtidig har han jo også behov for lynhurtig acceleration, så han kan nå rundt til alle hjemmene inden juleaften. Med noget go' rådgivning og en forståelse for hans behov, fik vi hentet den helt oplagte bil hjem til ham på sæsonleasing! Den elektriske sportsvogn; EQS 53 AMG og så endda i hans yndlingsfarve.
Go' arbejdslyst, Julemand - og rigtig glædelig jul til jer alle!

 

 
 

En slæde med seriøse kræfter, nytænkning og luksus

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Det er en seriøs slæde Julemanden har bestilt. EQS 53 er den første fuldt-elektriske AMG, og selvom vi også selv skal omstille os til den tanke, så imponerer den på så mange parametre. Den har en velafstemt luftundervogn, en åndsvagt høj ydelse og den lækreste kabine på elbilsmarkedet. AMG har blandt andet opgraderet bilen med særlig afstivning, større bremser, en masse finjusteringer og et opgraderet kølingsystem. Julemandens har 'AMG DYNAMIC PLUS pakken', der skruer op for flere ting, og resultatet er derfor to elmotorer der yder 761 hestekræfter og 1020 Nm til alle fire hjul.

Den vil primært bruge baghjulene i Sport og Sport+, når den vurderer, at det giver mening. Det vurderer systemet 10.000 gange i sekundet. Så der er rigeligt med vejgreb, kvik acceleration og støjfri kørsel natten til juleaften.

Bare rolig, vi har en anden til salg.

Ville du have snuppet Julemandens EQS? Bare rolig, kan du leve uden den flotte Hyacinthrøde metallak, og få den i en fræk matgrå lak i stedet, jamen så har vi heldigvis en anden EQS 53 AMG til salg. 

Se den lige her