Udvid filter
Vi har ikke lukket. I hvert fald ikke helt.

Hos STARMARK er vi naturligvis også omfattet af de nyeste restriktioner. Men vi har ikke lukket. I hvert fald ikke helt. De nyeste restriktioner betyder dog, at vores fysiske showrooms vil være lukkede for privatkunder frem til mandag d. 1. marts kl 9:00. Vi vil være tilgængelige på mail og telefon alle dage inden for den normale åbningstid. Der er altså stadig rig mulighed for at få rådgivning, en digital fremvisning og endda købe din næste brugte Mercedes-Benz.

Vi kan både levere bilen til dig eller du kan vælge at afhente den i vores showrooms - og husk, skulle du imod forventningen, ikke være helt tilfreds med dit valg, har vi naturligvis stadig vores velkendte 30 dages (op til 1.000 km) ombytningsret.

NYHED:

STARMARK tilbyder nu også take-away!

Kan vi friste med en E 400 d med det hele? Måske en GLB 220 d med ekstra luksus, eller måske skal du prøve vores velkørende GLC 300.

Uanset hvad du er til, så er den nu go’ nok, vi kan nu tilbyde prøvekørsler igen, men dog lidt anderledes end normalt. Vi bringer bilen ud til dig og præsenterer den for dig – ret bekvemt ikk’? Og vi har selvfølgelig ingen "udbringningsgebyrer" på denne service.

Kontakt vores salgspersonale i dag og hør mere om dine muligheder for en fremvisning og prøvetur af din næste brugte Mercedes-Benz eller AMG.

De nyeste restriktioner betyder, at vores fysiske showrooms vil være lukkede for privatkunder.

Er du erhvervskunde med CVR-nummer vil det være muligt at besøge vores afdelinger efter forudgående aftale. Vi glæder os til at slå dørene op igen.

Find vores åbningstider her.

Dine muligheder for rådgivning og fremvisning.

Vi er her skam stadig.

Kontakt os på mail og telefon. Vi er her stadig og klar til at hjælpe dig.

Størrelsesguides.

Få et indtryk af modellens rummelighed og størrelse online.

Ombytningsret.

Byt din nye STARMARK-bil til en anden. (30 dage / maks. 1.000 km)

Live chat.

Chat med vores salgspersonale i butikkernes åbningstider. 

Book en prøvetur

Vi kan komme ud med bilen til din bopæl og præsentere den for dig.

Videopræsentation.

Få en online-videopræsentation af bilen du er interesseret i.