Udvid filter
| Mercedes-Benz GLE |
E-Active Body Control.

Vi synes nu selv, at vi passer rigtig godt på vores superstjerner, og at vi giver dem et liv med pleje, luksus og omsorg, når de står hos os, inden de skal videre til deres nye hjem. Men denne GLE kunne simpelthen ikke skjule sin begejstring over at skulle videre til sit nye hjem.

All jokes aside, så er dette system et tilvalg til GLE. Det er kaldet for 'E-Active Body Control' og er den nyeste tilføjelse til AIRMATIC luftundervognen. Det er det mest alsidige, komfortable og intelligente undervognssystem fra Mercedes i dag. Systemet kan konstant kontrollere alle fire hjørner, helt individuelt, i form af alt fra at løfte, sænke, spænde, blødgøre eller justere hældningen. Systemet forudser også vejens kurver, forløb og potentielle huller eller fartbump, og det kompenserer så for dem, længe før du selv når at opdage at de er der. Det giver et enormt højt niveau af komfort og stabilitet - selv i en høj og tung SUV som GLE er.

Det er også brugbart offroad. Her kan systemet både "hoppe" bilen fri/ud af fordybninger eller sand ('Rocking mode'), men du kan også hæve og sænke undervognen individuelt og manuelt, hvis nu et enkelt hjul er røget i en fordybning, og du ønsker mere frihøjde på netop dét hjørne, uden at skulle hæve resten af bilen og dermed risikere at vælte den om på siden.

Om dens nye ejere nogensinde kommer i så ekstreme offroad-situationer, det ved vi ikke, men hvor bliver de glade for denne topudstyrede GLE 400 d 4MATIC. Det ved vi med stor sikkerhed. Stort tillykke med den!

GLE må blive beskidt.

Om du så kommer til det eller ej, så er det da rart at vide, at den ny GLE faktisk også er rigtig god til at udfordre terrænet. Offroad køreprogrammet indstiller hurtigt ESP, styretøjet, gearkassen og hæver samt indstiller bilens Airmatic luftundervogn - Beauty and brains.

Se udvalget lige her.