Udvid filter
Mercedes-Benz
EQC.

Vores bedste (og pt. eneste) elbil 'EQC 400' er den helt oplagte elbil for dig, der ønsker at træde ind i elbils-verdenen, men ikke vil undvære den velkendte Mercedes-luksus, kvalitet og komfort. FDM har kaldt EQC for "samlet set den bedste elbil", og det forstår vi godt. Køreoplevelsen er ubesværet, og den giver en følelse af ro og overskud. For der er noget ganske uforklarligt ved at køre en luksuriøs elbil. De eneste lyde der runger i bilen, er en lille snært af dækstøj og den ikoniske "turbine" lyd fra elmotoren, når du giver EQC lidt ekstra strøm at lege med. Den byder på op til ca. 450 kilometers rækkevidde.

EQC er baseret på samme platform som den populære GLC. Den er dog blevet tungere med batterierne under sig, og den vejer nu hele 2500 kg. Det kan mærkes i skarpe sving, men ellers føles EQC ganske solidt placeret på asfalten og uden nævneværdig krængning. Vægten lader ydelsen sig dog ikke påvirke af. Med 408 hk og en øjeblikkelig fremdrift føles den som et jetfly der skal til at lette, når du giver den "gas" - du skubbes altså tilbage i sædet. EQC er rummelig og med sin egen helt unikke kabine.

Trækkraft.
EQC er også en 'sværvægter' på flere områder end blot dens kampvægt. Den må også trække mere end de fleste andre elbiler på markedet. Den er nemlig godkendt til at måtte trække op til 1800 kg anhænger, og anhængertrækket fungerer som på f.eks. GLC - det er elektrisk svingbart, og er gemt væk, når det ikke er i brug.

Kontakt en af vores salgskonsulenter for mere information.

Se vores udvalg af EQC her

Afsnit 1: Elbil for første gang?

Elbil = familiebil?

Der er mange overvejelser, når man leger med tanken om at skulle købe en elbil for første gang. Kan den køre langt nok på en opladning? Hvor kan den lades henne? Og er der overhovedet plads nok?

Jeppe, Victoria og lille Cornelius stod i den samme situation, så vi lod dem opleve vores EQC 400 på en kold vinterdag, hvor den blev udfordret på lave temperaturer, en barnevogn og nogle høje forventninger.

Afsnit 2 - del 1: Platform og udstyr.

Dramatisk intro. EQC elbilen. All you need.

Du behøver ikke nødvendigvis at vælge en elbil for miljøet eller politikernes skyld. Du kan også vælge den fordi den tilbyder en fantastisk, lydløs og overskudsrig køreoplevelse. Og med en moderne elbil kommer også moderne teknologi. Vores EQC'ere er proppet med standard- og ekstraudstyr, og grundet den lavere registreringsafgift, så får du altså bare ekstra meget for pengene her, sammenlignet med f.eks. en GLC model som EQC er baseret på.

Afsnit 2 - del 2: Ydelse og drivline.

760 nm i EQC. 60 mere end i C 63 S.

En elbil er bestemt også underholdende at køre i. Og vores EQC 400 kan sende dig fra 0-100 km/t på 5,1 sekunder. Tidsmæssigt, så er det ikke på sportsvognsniveau, men med et drejningsmoment på 760 nm kan du være helt sikker på at blive skubbet godt tilbage i sædet. Det er 60 nm mere end du finder i vores C 63 S AMG... Kom med Silas ud på en køretur og lad os vise dig lidt af det EQC kan tilbyde, når du sidder bag rattet i vores elbil.
Afsnit 2 - del 3: Sikkerhed og interiør.

Bæredygtige materialer, luksus og sikkerhed.

Spækket med sikkerhedssystemer er EQC både en letkørt og sikker hverdagsbil. De maksimale 5 stjerner i NCAP er dog ikke unikt for kun EQC, det er alle sikkerhedssystemerne nu heller ikke, men noget der til gengæld er helt unikt, er dens kabine og kabinens detaljer. Her finder du en lækker fusion af den nyeste teknologi, organiske elementer samt bæredygtige og genanvendelige materialer som hemp, uld, kenaf, bomuld, papir og naturgummi - det føles godt, det ser godt ud og det er godt for fremtiden.