Udvid filter
En genopfrisket legende
Mercedes-AMG G63
Den rette bil for dig.

Uanset om du er direktør, landmand, mafiaboss, eller bare vild med AMG og G-Klassen, så er vores G63 AMG den helt rette bil for dig. Og det er der mange gode grunde til, men vi har samlet 4 af de bedste. Se dem i videoen.

Den ny G63 AMG er blevet mere dynamisk, og hurtigere, end nogensinde før. Det skyldes blandt andet den håndbyggede 4,0 Biturbo V8 motor. V8'eren yder i G63 voldsomme 585 hestekræfter, og skubber den 3,2 tons tunge kampvogn, fra 0-100 km/t, på kun 4,5 sekunder.


Forbedrede køreegenskaber.

Men det er ikke kun motoren der er blevet fornyet. Du finder også AMG SPEEDSHIFT TCT 9G gearkassen, der på et øjeblik, skifter effektivt imellem de 9 gear. Afhængigt af hvilket køreprogram du har sat bilen i, kan den hurtige gearkasse opføre sig både voldsom og kontant, i Sport+, eller blød og diskret, i Komfort programmet.

Den tidligere G-Klasse brugte et hydraulisk "recirculating-ball" system, der var tungt at dreje, men som gjorde styretøjet ideelt til offroad brug. I den ny G63 finder du nu et moderne elektrisk styretøj. Styretøjet kan variere i hårdhed, alt efter hvor hurtigt eller dynamisk du kører. Denne opgradering gav også muligheden for, nu at kunne gøre brug af det nyeste sikkerhed-, komfort- og køreteknologi fra Mercedes-Benz.