Udvid filter
Den ny Mercedes-Benz
A-Klasse Sedan.

Da A-Klassen blev lanceret i 2018, var det ikke kun Mercedes' nye designprofil der imponerede, men også hvor intelligent og teknologisk moderne, en bil i den kompakte klasse egentlig kunne være. Og nu har vi den også som en elegant Sedan. Den kan lære dig at kende. Men du kan lære den bedre at kende nedenfor.

Avanceret teknologi.

Dens topmoderne platform på nye muligheder indenfor komfort og sikkerhed. Den kan fås med avanceret teknologi, som eksempelvis intelligent stemmestyring, aktiv vognbaneassistent, 360 grader parkeringskameraer, aktiv parkeringsassistent, der selv kan parallelparkere bilen, head-up display (HUD), adaptive Multibeam forlygter, samt augmenteret navigation, der ved hjælp af kameraer, kan vise dig præcist hvor du skal dreje af eller nøjagtigt hvor din destination er. Imponerende teknologi - og det hele kan altså findes i vores mest kompakte Mercedes-Benz model.

"Jamen, der findes jo allerede en CLA Coupé?"

De to modeller opfylder to forskellige behov - men måske vigtigst af alt, så er A-Klasse Sedan også billigere end en tilsvarende CLA Coupé. Den adskiller sig også fra CLA'en med både en lidt mindre sportslig, men mere komfortabel undervogn, samt øget lofthøjde til bagsædepassagerne.

Og vælger du din A-Sedan med AMG udstyrspakken, så får du også forsæder med justerbare nakkestøtter, istedet for sportssæderne med den faste nakkestøtte, du normalt finder i CLA og A-Hatchback.