Udvid filter
Vi er klar til at servicere dig.

Hos STARMARK tager vi naturligvis den nuværende situation omkring Coronavirus meget alvorligt. Vi har derfor foretaget en række tiltag og forholdsregler i vores afdelinger, så du fortsat trygt kan besøge os. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til os på 7211 6000 eller på mail info@starmark.dk

Sidst opdateret d. 16/6/2020 - Vi opdaterer løbende de nedenstående informationer.

Vores showrooms holder (næsten) åbent som normalt.

Bemærk: STARMARK Vejle holder midlertidigt lukket lørdag d. 11/7, 18/7 og 25/7.

Se vores åbningstider her.

Vores showrooms holder (næsten) åbent som normalt, og vi tilbyder de samme services og ydelser, som du er vant til. Dette er fortsat gældende efter regeringens tiltag, som trådte i kraft d. 18. marts. Hos STARMARK følger vi COVID-19 situationen tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger ift. rengøring, hygiejne og sikker afstand blandt vores besøgende.

  • Alle vores butikker vil i den kommende tid blive rengjort hyppigere.
  • Medarbejderne vil have ekstra fokus på personlig hygiejne og benytte håndsprit eller vaske hænder ofte.
  • Vi tilsikrer sikker afstand i showrooms og venteområder.
  • Vi tager med andre ord alle nødvendige forholdsregler, for at vi fortsat kan betjene dig i vores afdelinger.
Vil du gerne se eller prøvekøre en bil?

Der er intet til hindring for, at du kan se og prøvekøre en bil i ét af vores showrooms. Vi har opsat håndsprit dispensere i alle afdelinger og receptioner. Vores personale er desuden instruerede i, hvordan de skal sørge for at holde et højt niveau af hygiejne.

Efter hver prøvekørsel aftørres rat, dørsider og gearvælger naturligvis, således at alle biler er klar til næste prøvekørsel. Har du et ønske om at få fremvist bilen på din hjemmeadresse, tilbyder vi som altid, at en af vores salgskonsulenter tager bilen med hjem til dig.

Ring til os på 7211 6000, eller på email info@starmark.dk, såfremt du har spørgsmål eller ønsker hertil, så finder vi den løsning, der passer dig.

Skal du hente din nye STARMARK-Mercedes?
Står du og skal hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det fuldstændig som planlagt. Vi har dog valgt at tage en række forbehold herfor – både i forhold til din og vores ansattes sikkerhed. Ved udleveringen vil du desværre ikke blive mødt med det sædvanlige varme håndtryk og ved gennemgang af bilen og dennes funktioner, har vi besluttet, at dette foregår uden for bilen, således, I ikke er i tæt kontakt.

Men får du så den fulde gennemgang?

Nej, og det er vi selvfølgelig ærgerlige over, men alle kunder vil blive tilbudt en ”Second Delivery”, når Coronavirus situationen er overstået.