Udvid filter
C 300 de
Plug-in Hybrid.
Kraftoverskud, elbil-egenskaber og luksus.

Hvad får man, når man kombinerer en stærk dieselmotor med en potent elmotor? Lige hvad du forventer. C 300 de er én af de få diesel-hybrid modeller på markedet, og når man kører i den, så giver den bare god mening. Du får rækkevidden og ydelsen fra en moderne dieselmotor, kombineret med muligheden for at køre på rent el. Men når de to motorer arbejder sammen, så byder bilen også på et kraftoverskud ud over det sædvanlige - og en brændstoføkonomi opgivet til over 30 km/l. Med en lavere registreringsafgift kan du også nyde godt af en lavere købspris og endnu mere ekstraudstyr.

Find hele udvalget lige her.

Fordelene ved en hybrid.
  •  Muligheden for fuld-elektrisk kørsel.
  •  Enormt kraftoverskud, med optræk som en elbil.
  •  Billigere i beskatning, afgift, grønafgift og lave driftomkostninger. 
  •  Muligheden for at køre kun på diesel, hvis batteriet er fladt.
  •  Opgivet til at køre over 30 km/l i hybrid-mode.
Mere ekstraudstyr.

Den lavere registreringsafgift, på en hybrid, er også med til at give dig mere udstyr for færre penge end normalt. Flere af vores C 300 de hybrider har f.eks. 'Førerassistentpakke', der tilføjer teknologi som et aktivt styretøj, Distronic fartpilot med automatisk afstand til forankørende og den aktive vognbaneassistent. Du finder også oftest 'Premium-pakken' der tilføjer et digitalt instrumentdisplay, ambientebelysning i 64 forskellige farver, trådløs mobilopladning, Comand navigation, adaptive Multibeam forlygter og et velspillende Sound System hi-fi lydanlæg. 

Se alt standardudstyret og mere information om C-Klassen her.

 

Motor og drivline.

I C 300 de finder en velkendt kending fra det øvrige dieseludvalg. Den moderne 2,0 firecylindrede-dieselmotor med 194 hestekræfter og den effektive 9G-Tronic automatgearkasse. Elmotoren yder maksimalt 122 hestekræfter. Den samlede systemeffekt hedder dog 306 hk, og giver et enormt kraftoverskud fra bunden af omdrejningskurven. Elmotoren sender dig først afsted, med en elektrisk susen, indtil dieselmotoren overtager og sørger for fremdriften. 700 nm byder systemet samlet set på.

Ofte stillede spørgsmål.

"Hvor langt kan den køre på el?"

53-56 km (NEDC) eller 44-48 km (WLTP). Forvent 40 km i den 'virkelige verden'. Faktorer som kørestil, temperaturer, vindmodstand og oppakning har også en indflydelse på rækkevidden.
Kilde: https://media.daimler.com/

"Hvad må den trække?"

Den må trække en anhænger, med bremser, på op til 1.800 kg. 750 kg, hvis anhængeren ikke har bremser. Hvis du har kig på en C 300 de, men den mangler et anhængertræk, så kan vi eftermontere det originale hos os inden leveringen af bilen.

"Hvor meget fylder batteriet?"

Batterier fylder, og i C 300 de finder man dem i bagagerummet. Af samme grund har man en forhøjning i bagagerummet, og det kan for nogle godt tage en del af den nødvendige plads. Du er velkommen til at medbringe f.eks. en barnevogn eller andet, for at teste om der er plads nok.

"Er den anderledes i kabinen?"

Hybridudgaven er grundlæggende ens i kabinen som i en 'almindelig' C-Klasse. Enkelte detaljer er dog anderledes, som de dedikerede 'EQ' menuer, knappen til hybrid-indstillingerne og enkelte andre elementer i det digitale instrumentplay.

"Hvor hurtigt går den fra 0-100 km/t?"

En spurt fra 0-100 km/t er overstået på 5,7 sekunder. Det er altså let at komme op på motorvejshastigheder, selv med flere passagerer eller med tung oppakning.

"Hvor hurtigt kan man lade batteriet?"

En vandkølet on-board 7,4 kW lader gør, at C 300 de kan lade fra cirka 10% til 100% på halvanden time, ved brug af en wallbox-lader (2 faser) derhjemme, eller cirka 5 timer ved brug af et 'almindeligt' strømstik.

"Skal jeg have en ladestander derhjemme?"

Ikke nødvendigvis, du kan også benytte de 'offentlige' ladestandere, men dem der har muligheden for det, vælger oftest at få installeret en ladestander i f.eks. carporten. STARMARK har et samarbejde med CLEVER, hvor du, i forbindelse med køb af én af vores hybrid-biler, får opladning for kun 369,- pr md*.

*Montering/installation af ladeboks er ikke inkluderet i et abonnement. Kontakt Clever eller en salgskonsulent for mere information.

"Lader bilen selv op, når man kører?"

Den bruger bremseenergien til at lade, men motoren lader ikke på batteriet. Du skal derfor oplade batteriet ved en ladestander efter behov. Det skal man være forberedt på.

"Hvad sker når batteriet er helt afladet?"

Er alt batteriets spænding opbrugt, så overtager dieselmotoren helt automatisk, og bilen kan nu køres som en 'almindelig' C 220 d indtil du igen kan få opladt batteriet ved en ladestander.