Udvid filter
20 år sætter normalt sine spor...

...men Starmark har ikke brug for rynkecreme.


Den originale ide fra 2001 har ikke fået rynker i lakken – tværtimod. I 20 år har vi forsynet danskerne med næsten spritnye Mercedes-Benz efter et simpelt men effektivt koncept: Tag en bil, der kan tåle et par år på tælleren, uden at det sætter sig spor i hverken mekanik eller finish. Lad så en anden tage den første afskrivning. Og send den til sidst gennem vores unikke mekaniske og kosmetiske klargøring. Resultatet er en Starmark Mercedes – en bil uden spor efter den tidligere ejer eller de få km, bilen har bag sig. Men til en ny pris der giver dig mere bil for pengene – eller rettere, mere Mercedes. De eneste rynker, du får hos Starmark, er smilerynker.

___

Vi fejrer vores jubilæum sammen med dig.

Få ekstra gode tilbud og fordele ved køb af din nye, brugte STARMARK-Mercedes.
Tilbuddet gælder i hele september. Kontakt gerne en salgskonsulent for mere information.

20% rabat

på ekstraudstyr ved køb en STARMARK-Mercedes.

0,20% i rente*

ved finansiering af en STARMARK-Mercedes.

*Gælder købesum op til 750.000 kr.

Hessel STARplus

gratis i 12 måneder. Læs meget mere her.

Eksempel på finansiering.

Eksempel: C220 d Sedan

Mdl. Ydelse: 4.237 kr.
Bilens pris: 399.900 kr.

Udbetaling: 79.980 kr.
Finansieringssum: 350.155 kr.
Finansomk. I alt: 35.502 kr.

Løbetid: 84 mdr.
Rente: 0,20%*
ÅOP: 3,11%

*Gælder købesum op til 750.000 kr.

"Undskyld, hvor gemmer I alle de brugte biler?"

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange kunder tror, vi sælger nye biler, selv om vi har overladt dette til vores ejere. Det skyldes, at hver eneste Starmark-bil gennemgår en omfattende klargøring, som ikke efterlader mange spor af de kilometer, den har bag sig: Den tjekkes nemlig jf. Mercedes’ fabriksstandard! Vi bruger flere dage på at pudse lak og læder, så bilen næsten præsenterer sig som den dag, den rullede ud fra samlebåndet. Læs mere om klargøringen her.

Se hele udvalget her.

___

Vi kan også fejre 20 års evolution af C-Klassen.

 

I anledning af vores 20 års jubilæum, hoppede vi 20 år tilbage i tiden. Nærmere bestemt tilbage til en af de C-Klasse modeller, som vi solgte i 2001. Men vi hoppede også ind i den nære fremtid, for at se på den brugte C-Klasse, som vi kommer til at sælge i slutningen af 2021. En evolution af en succes, der stadig er tro til sin egen legende, men i dag byder på blandt andet S-Klasse teknologi, et topmoderne design og en kabine, der for alvor har givet konkurrenterne noget at tænke over. Men der er selvfølgelig en enorm forskel på de to generationer, og C-Klassen er bestemt også vokset en hel del siden 2001. Ikke kun fysisk, men salgstallene er også vokset. Eller nej, de er faktisk eksploderet...! Det er Mercedes' mest solgte model, og det giver ret god mening, for C-Klassen byder nemlig på en komfortabel, sikker, luksuriøs og high-tech mellemklasse bil, med et bredt udvalg af karrosserityper, og med et design der bare kræver opmærksomhed.

Den helt ny C-Klasse er ikke helt landet hos os endnu, men det gør den snart, og vi glæder os til at vise dig meget mere.
Det er ikke kun os, der kan fejre 20 års jubilæum ...

Vores salgskoordinator Heidi og teknikerne Jørgen og Flemming, har været med fra STARMARK's begyndelse tilbage i 2001. Tiderne har ændret sig, det har meget af personalet, bilerne og værkstedet selvfølgelig også, men selvsagt kan de holde 20 års jubilæum sammen med os.

"Dengang var vi kun 3 mekanikere. Vi lavede mange frikørte taxaer tilbage i starten, og de blev jo nærmest restaureret helt fra bunden af. Vi fik to metalbure kørt ind med reservedele, og så gik vi ellers bare i gang med at udskifte alt fra dørsider, der stank af cigaretter, til hjulophæng. Det kan virke helt tåbeligt at vi brugte så mange penge på bilerne dengang, men i og med, at bilerne i dag er nyere og en del mindre brugte, så er det jo ikke nær så omfattende. Selv på sådan en gammel taxa kunne man kun se, at de var brugte, hvis man kiggede på kilometertælleren. Det kan man nu også sige om vores biler i dag, selvom vi har langt, langt flere biler igennem end dengang, så holder vi den høje standard. Det er jo helt vildt, så mange biler vi sender ud på de danske veje i dag sammenlignet med dengang." - fortæller Flemming.

"Men vi rodede godt nok også med mange specielle biler med de store V8'ere og V12'ere som S-Klassen, CL og SL. Dem ser vi ikke så mange af længere. Faktisk er det mest hybrid og elbiler, som vi forventer, at vi kommer til at se mange af i fremtiden. Vi har lige været på et langt og intensivt "højspændings" kursus. Nu skal det ikke lyde som en kliché, men det er jo næsten vigtigere at vide noget om teknologi end mekanik i dag, så det kræver altså lidt for sådan nogle gamle rotter som os. Men 20 års erfaring med de her Mercedeser gør stadig, at vi er skarpere end de unge mekanikere, hvis vi selv skal sige det "
- siger Jørgen med et smil på læben.

"Det eneste der er blevet værre ved STARMARK i de 20 år, sku' da lige være musikken i radioen!"

Tak for de 20 år d'herrer, vi er så glade for at I stadig er med på holdet!

"Det er jo sjovt at tænke på, at dengang brugte vi en skrivemaskine til det meste. Den lå godt gemt væk, og vi har faktisk lige smidt den ud.

Vi brugte den til alt papirarbejdet i forhold til indregistreringen, forsikringspapirer og alt den slags. Før i tiden havde vi en køremand, hvis eneste job var, at køre ned på Motorkontoret med papirer, så han kunne få nummerplader med hjem igen. Hvis jeg, eller én af mine kollegaer, ikke havde udfyldt alting helt korrekt, så var det tilbage igen og starte forfra. Det skete heldigvis ikke tit, men der var rigtig meget manuelt arbejde dengang. I dag er alting jo gjort digitalt, og vi har endda selv nummerpladerne på lager, så vi hurtigt kan trække pladerne og indregistrere de solgte biler direkte her i huset."

"Men det er da utroligt at tænke på, hvor meget der er sket på 20 år - specielt med bilerne. Dengang var vores afdeling her i Vejle jo en enormt imponerende og moderne bygning. Det er den jo stadig, og det er fantastisk hvordan den har bevæget sig igennem tiden, og stadig har sin velkendte plads og panoramaudsigt ud over det midtjyske."

- Et stort tillykke med de 20 år hos os, Heidi. Vi er (stadig) heldige og så glade for at have dig på holdet!