Udvid filter
20 år sætter normalt sine spor...

...men Starmark har ikke brug for rynkecreme.


Den originale ide fra 2001 har ikke fået rynker i lakken – tværtimod. I 20 år har vi forsynet danskerne med næsten spritnye Mercedes-Benz efter et simpelt men effektivt koncept: Tag en bil, der kan tåle et par år på tælleren, uden at det sætter sig spor i hverken mekanik eller finish. Lad så en anden tage den første afskrivning. Og send den til sidst gennem vores unikke mekaniske og kosmetiske klargøring. Resultatet er en Starmark Mercedes – en bil uden spor efter den tidligere ejer eller de få km, bilen har bag sig. Men til en ny pris der giver dig mere bil for pengene – eller rettere, mere Mercedes. De eneste rynker, du får hos Starmark, er smilerynker.

"Hvor gemmer I alle de brugte biler?"

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange kunder tror, vi sælger nye biler, selv om vi har overladt dette til vores ejere. Det skyldes, at hver eneste Starmark-bil gennemgår en omfattende klargøring, som ikke efterlader mange spor af de kilometer, den har bag sig: Den tjekkes nemlig jf. Mercedes’ fabriksstandard! Vi bruger flere dage på at pudse lak og læder, så bilen næsten præsenterer sig som den dag, den rullede ud fra samlebåndet. Læs mere om klargøringen af vores biler her.

SE HELE UDVALGET HER

Negative renter. Eller positive oplevelser.

Banken tager negative renter, kryptovalutaerne danser op og ned.
Der er sjovere steder, du kan placere dine penge.

For eksempel i en Starmark Mercedes. Den taber naturligvis lidt i værdi, men det gør dine penge i banken jo også. Til gengæld har du glæden af at sidde med en af de bedste biler mellem hænderne. Og hvad angår værditab, så er en Starmark-Mercedes et klogt valg. For her har en anden taget den første, store afskrivning inden bilen kommer til Starmark og bliver sendt gennem vores unikke mekaniske og kosmetiske klargøring. Resultatet er en let brugt Mercedes, der er uden spor efter den tidligere ejer eller de få km, bilen har på tælleren. Du sidder tilbage med alle glæderne og fornøjelserne, når du starter din Mercedes.

Coupé uden toupé.

Vores hårpragt er stadig flot og fyldig selv efter 20 års arbejde med at producere Starmark-Mercedes.

I 20 år har vi forsynet danskerne med næsten spritnye Mercedes-Benz efter et simpelt men eff ektivt koncept: Tag en bil, der kan tåle et par år på tælleren, uden at det sætter sig spor i hverken mekanik eller fi nish. Lad så en anden tage den første afskrivning. Og send den til sidst gennem vores unikke mekaniske og kosmetiske klargøring. Resultatet er en Starmark Mercedes – en bil uden spor efter den tidligere ejer eller de få km, bilen har bag sig. Men til en ny pris der giver dig mere bil for pengene – eller rettere, mere Mercedes. Og det får man i hvert fald ikke grå hår i hovedet af, vel?