Udvid filter
CLA.

___

 

Det var i 2004 at den originale Mercedes-Benz CLS startede hele 4-dørs Coupé segmentet. Og her i den nyeste generation af den mindre CLA Coupé, har man bestemt viderebragt de gode gener, fra dens trendsættende forfader. Det er de rammeløse døre, smalle sideruder, svingende taglinje og elegante fremtoning, der definerer en ægte 4-dørs Coupé. Og den ny CLA har selvfølgelig også alle ingredienserne til at fuldende den originale opskrift. For ligesom at en 2-dørs Coupé altid har udstrålet sportslighed, eksklusivitet og designkunst, så byder CLA også på det hele - bare inklusiv det praktiske ved 4 døre og benplads på bagsædet. Du kan også vælge den ny CLA Shooting Brake, der tilbyder mere bagagerumsplads, og lofthøjde på bagsædet.

Det er ikke kun udseendet der er sportsligt. CLA byder på et andet bagtøj og en bredere hjulafstand, end i A-Klassen den er baseret på, og tilbyder derfor den mest dynamiske køreoplevelse i Mercedes' kompakte modelprogram. 

CLA kan fås med et bredt udvalg af motorer, og fås med en automatisk 7G-DCT gearkasse, eller 8G-DCT i 200d og 220d. Den er forhjulstrukket, for en større venderadius og et silkeblødt styretøj, men fås også med 4MATIC firehjulstræk for et øget vejgreb. Prøv den kvikke CLA 220, eller den behagelige CLA 200.

 

SE VORES UDVALG AF CLA

Populære CLA modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

CLA 250

Motor: 2,0 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 224 hk. / 350 nm.
Forbrug: 17,7 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT

Se udvalget her

CLA 200

Motor: 1,3 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 163 hk. / 250 nm.
Forbrug: 19,6 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT

Se udvalget her

CLA 35 AMG

Motor: 2,0 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 306 hk. / 400 nm.
Forbrug: 15,3 km/l*
Gearkasse: SPEEDSHIFT DCT 7G

Se udvalget her

CLA 220 d

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 190 hk. / 400 nm.
Forbrug: 25,0 km/l*
Gearkasse: 8G-Tronic aut.

Se udvalget her

CLA fås som:
CLA Coupé
CLA Shooting Brake.
Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i CLA, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores CLA.

Størrelsesguides.

Ny AMG model. 35.

AMG har lanceret deres 35 AMG modeller, der findes som både A, GLA, GLB og CLA. En mere hverdags- og prisvenligt alternativ til den fuldblods 45 S model. Den fintunede og potente 2,0 motor yder 306 hestekræfter og 400 Nm. 4MATIC firehjulstræk er standard, og det samme er AMG's SPEEDSHIFT DCT 7G gearkasse. CLA 35 render fra 0-100 km/t på blot 4,9 sek., og med et lydspor, der absolut kan finde ud af at synge de lækre AMG-toner.

► Se udvalget her.

Standardudstyr i CLA.

CLA og resten af familien på Mercedes' nye MFA2-platform (som A-Klassen og GLB) kommer med en lang liste af topmoderne standardudstyr. I vores biler finder du f.eks. altid det skarpe 10.25" mediedisplay med touch funktion, 7" instrumentdisplay, klimaanlæg, sædevarme, fartpilot, vognbaneassistent, bakkamera, p-sensorer hele vejen rundt og det innovative MBUX styresystem.

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i CLA.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Cosmossorte metallak, Iridiumsølv, eller måske den friske Solgul, så kan du ofte finde vores CLA i et stort udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

CLA er en ekstremt intelligent og moderne bil, og er du til udstyr og teknologi, tilbyder Premium og Premium PLUS det hele i en attraktiv pakkeløsning. Premium pakken tilføjer udstyr som det store 10.25″ instrumentdisplay, Ambiente-belysning med 64 farver, KEYLESS-GO nøglefri adgang/start, samt MB lydsystem, der også gør lyd- og musikoplevelsen til en udsøgt fornøjelse.

Premium PLUS udstyrspakken løfter CLA'en til dens maksimale potentiale, og tilføjer blandt andet (oveni Premium Pakken) elektrisk panorama glastag, elektrisk justerbare forsæder med memory-funktion og MULTIBEAM LED forlygter, med dynamisk fjernlys. 

Rammeløse døre.

En ægte Coupé byder på rammeløse døre, så det gør den 4-dørs CLA naturligvis også. De rammeløse døre er med til at kunne give CLA'en dens svingende og elegante sideprofil. Når du tager fat i dørhåndtaget, sænker sideruderne sig et par centimeter, og lukker sig selv igen, når døren er lukket. Det fungerer ubesværet, og du bemærker det ikke, men rudernes smalle profil giver bestemt bilen et helt unikt udseende.

"Hey Mercedes"

CLA er klog. Meget klog. Og ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan den endda lære dig og dine vaner at kende. F.eks. ved systemet hvis din sædvanlige rute hjem fra arbejdet har en trafikprop, og det vil derfor forslå en anden rute hjem. Eller hvis der er flere brugere af bilen, så kan man blot vælge brugerindstillingen, og straks forbereder bilen sig igen til personen der skal køre ved at justere sædet, Ambiente belysningen og meget mere. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "Hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde.

AMG udstyrspakken.

Vælger du din CLA med AMG udstyrspakken, tilføjer du sportslighed til den dynamiske luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, 18" AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, og mikrofiber med røde syninger på dørsiderne og sportssæderne.