Udvid filter
B-Klasse.

___

 

B-Klassen er et stærkt valg for dig der vil have komfort, rummelighed, og en bil som du stiger ind i - ikke ned i. 15 år er der gået, siden vi fik den første B-Klasse, og i 2019 fik vi en helt ny model, der er fornyet fra top til bund. Baseret på den ny A-Klasse og dens platform, finder du også den samme topmoderne teknologi og luksus. B-Klassen har højt til loftet, en høj siddeposition, høj læssekant - og et højt niveau af komfort og plads.

Ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan bilen lære dig og dine vaner at kende. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "Hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde. Det skal opleves.

B-Klassen kan fås med et bredt udvalg af motorer, og fås med en automatisk 7G-DCT gearkasse, eller 8G-DCT i 200d og 220d. Den er forhjulstrukket, for en større venderadius og et silkeblødt styretøj, men fås også med 4MATIC firehjulstræk for et øget vejgreb. Prøv den behagelige B200, eller den stærke dieselmotor i B220d.

 

SE VORES UDVALG AF B-KLASSEN

Populære B-Klasse modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

B 180 

Motor: 1,3 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 136 hk. / 200 Nm.
Forbrug: 16,4 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

B 200

Motor: 1,3 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 163 hk. / 250 Nm.
Forbrug: 16,4 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

B 220 d

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 190 hk. / 400 Nm.
Forbrug: 19,2 km/l*
Gearkasse: 8G-DCT aut.

Se udvalget her

B 250

Motor: 2,0 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 224 hk. / 350 Nm.
Forbrug: 14,3 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i B-Klassen, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores B-Klasse.

Størrelsesguide: B-Klasse

Standardudstyr i B-Klassen.

B-Klassen og resten af familien på Mercedes' nye MFA2-platform (som A-Klassen og CLA) kommer med en lang liste af topmoderne standardudstyr. I vores biler finder du f.eks. altid det skarpe 10.25" mediedisplay med touch funktion, 7" instrumentdisplay, klimaanlæg, sædevarme, fartpilot, vognbaneassistent, bakkamera, p-sensorer hele vejen rundt og det innovative MBUX styresystem.

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i B-Klassen.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Cosmossort, Iridiumsølv, eller den flotte Mojavesølv, så kan du ofte finde vores B-Klasser i et stort udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

B-Klassen er en ekstremt intelligent og moderne bil, og er du til udstyr og teknologi, tilbyder Premium og Premium PLUS det hele i en attraktiv pakkeløsning. Premium pakken tilføjer udstyr som det store 10.25″ instrumentdisplay, Ambiente-belysning med 64 farver, KEYLESS-GO nøglefri adgang/start, samt MB lydsystem, der også gør lyd- og musikoplevelsen til en udsøgt fornøjelse.

Premium PLUS udstyrspakken løfter B-Klassen til dens maksimale potentiale, og tilføjer blandt andet (oveni Premium Pakken) elektrisk panorama glastag, elektrisk justerbare forsæder med memory-funktion og MULTIBEAM LED forlygter, med dynamisk fjernlys. 

Stig ind - ikke ned.

Med sin høje siddeposition, høje lofthøjde og høje adgang til bagagerummet, byder B-Klassen på et generelt højt niveau af komfort og praktikalitet. Og med dens rummelige kabine er der også rigeligt med plads til både familien, erhverv, og bare til dig der ønsker at stige ind i din bil - og ikke ned i den. Med sit 455 liter store bagagerum, og hele 1540 liter med bagsæderne nede, tilbyder B-Klassen også masser af opbevaringsplads. Med en elektrisk bagklap som standardudstyr, får du også en let og ubesværet adgang til det store bagagerum.

"Hey Mercedes"

B-Klassen er klog. Meget klog. Og ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan den endda lære dig og dine vaner at kende. F.eks. ved systemet hvis din sædvanlige rute hjem fra arbejdet har en trafikprop, og det vil derfor forslå en anden rute hjem. Eller hvis der er flere brugere af bilen, så kan man blot vælge brugerindstillingen, og straks forbereder bilen sig igen til personen der skal køre ved at justere sædet, Ambiente belysningen og meget mere. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde.

AMG udstyrspakken.

Vælger du din B-Klasse med AMG udstyrspakken, tilføjer du sportslighed til den kompakte luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, 18" AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, og mikrofiber med røde syninger på dørsiderne og sportssæderne.