Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes E280 - dynamisk og kraftfuld

Det er ikke altid nemt at købe brugt bil - og slet ikke at finde én, der opfylder alle ens behov. Med en brugt E280 Mercedes får du en bil med dynamisk og kraftfuldt ydre, og indeni finder du stilfuldt interiør, hvor intelligente løsninger og eksklusive detaljer giver en helt ny form for køreglæde. Den banebrydende sikkerhed er takket være teknologisk avancerede løsninger, som du absolut ikke må gå glip af. Du får kollisionsadvarselssystem, træthedsregistrering og forebyggende personbeskyttelsessystem - og dette er standardudstyr! Derudover kører den hele 26,3 km/l. 

Køb brugt Mercedes E 280 hos Starmark

Efter en prøvetur i denne prægtige bil behøver du ikke bekymre dig mere - du vil allerede have fundet den brugte bil, du ledte efter. Én tur i den brugte E 280 Mercedes, og man er solgt! Så kom et smut forbi en af vores forhandlere og lad dig friste af dette køretøj eller en brugt Mercedes E350. Du vil helt sikkert ikke fortryde det!

UDVALGTE BILER