Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 600

  Brugt Mercedes CLS220 giver endnu mere køreglæde

  En lækker, brugt bil kan være svær at finde - men nu skal du ikke lede længere. Kom forbi Starmark og tjek en bil ud, der er værd at se nærmere på. Det er nemlig Mercedes CLS 220, vi taler om! Her får du en brugt bil med lavt brændstofforbrug, automatgearkassen 9G TRONIC og Stop&Go piloten, der sørger for, at du holder sikker afstand til bilerne foran dig. Samtidig er styreassistenten DISTRONIC PLUS med i modellen til at give dig endnu mere køreglæde.

  Køb brugt Mercedes CLS220 hos Starmark

  Denne bil er alt andet end almindelig. Her får du fantastisk køreglæde kombineret med en dynamisk og sportslig bilmodel. Alt efter hvad der passer til dit temperament og behov, er vi sikre på, at du vil nyde at køre i denne brugte bil. Kom forbi Starmark og få en prøvetur i denne skønhed eller f.eks. en brugt Mercedes CLS63, og du vil uden tvivl være overbevist!