Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes CLS220 - giver endnu mere køreglæde

En lækker, brugt bil kan være svær at finde - men nu skal du ikke lede længere. Kom forbi Starmark og tjek en bil ud, der er værd at se nærmere på. Det er nemlig Mercedes CLS 220, vi taler om! Her får du en brugt bil med lavt brændstofforbrug, automatgearkassen 9G TRONIC og Stop&Go piloten, der sørger for, at du holder sikker afstand til bilerne foran dig. Samtidig er styreassistenten DISTRONIC PLUS med i modellen til at give dig endnu mere køreglæde.

Køb brugt Mercedes CLS220 hos Starmark

Denne bil er alt andet end almindelig. Her får du fantastisk køreglæde kombineret med en dynamisk og sportslig bilmodel. Alt efter hvad der passer til dit temperament og behov, er vi sikre på, at du vil nyde at køre i denne brugte bil. Kom forbi Starmark og få en prøvetur i denne skønhed eller f.eks. en brugt Mercedes CLS63, og du vil uden tvivl være overbevist!

UDVALGTE BILER