Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt Mercedes CLS 63 gør dig blød i knæene

  Dit første møde med denne brugte bil vil du huske i langt tid efter - formentlig for altid. Dens betagende, elegante og bemærkelsesværdige fremtoning vil gøre dig blød i knæene, og samtidig vil dens dråbeformede forlygter og den spidse motorhjelm fange dit blik med det samme. Med sine 557 HK vil denne bil få dig til at føle dig svævende, når du drøner ud ad landevejen - føler du dig nysgerrig?

  Køb brugt Mercedes CLS 63 hos Starmark

  Her har man succesfuldt skabt den ultimative blanding af en 4-dørs Sedan og en klassisk Coupé, hvilket gør den brugte Mercedes CLS63 til en helt speciel bil. En bil som denne skal bestemt både ses og prøvekøres, så kom ind forbi Starmark og oplev denne skønhed. Se den eller en brugt Mercedes CLS250 udfolde sig i sit rette element. Vores kompetente personale står klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig, såfremt du har brug for det.