Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt Mercedes S350 - altid attraktive priser

  Vil du være sikker på at finde en brugt bil, f.eks. en brugt Mercedes S350, som samtidig er smart og hvor udstyret er i orden, skal du kigge ind hos os. Vi kan som en af Danmarks førende forhandlere tilbyde dig et interessant udvalg af denne bil til attraktive priser. Vi har et kompetent og veluddannet personale, der vil hjælpe dig godt på vej til at finde ud af, om dette er bilen, du har gået og drømt om.

  Køb brugt Mercedes-Benz S350 hos Starmark

  Du vil hurtigt finde ud af, at det ikke er en hvilken som helst bil. Denne bil har et stilfuldt og suverænt design, der - kombineret med et sportsligt udtryk og elegance - er i en klasse for sig. Så selvom den ikke kører flere tusinde kilometer om året, udtrykker den stadigvæk en form for dynamik og kræft - også når den holder stille. Kom forbi en af vores forhandlere og få en prøvetur i denne brugte bil eller en af vores andre modeller, som f.eks. Mercedes SL280 eller Mercedes A160.