Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes B250 - fænomenal siddekomfort

Denne bil er super smart og sportslig med masser af plads til både barnevogne, indkøbsposer og unger - af en brugt bil og være. Derudover sætter den ny standard inden for aerodynamik med luftmodstand sammenlignelig med en sportslig coupé sammen med fænomenal siddekomfort og masser af plads. Sikkerheden er i top med standardudstyr i form af avancerede løsninger, den kører op til 27,8 km/l og har 211 HK. Du vil elske denne bil!

Køb brugt B 250 Mercedes hos Starmark

Når man leder efter brugt bil, er det selvfølgelig en fordel, at standardudstyret er tilstrækkeligt for det behov, man har - og det vil du helt sikkert mene, at det er her. ’Stil’ står på listen over udstyr, der følger med en brugt B 250 Mercedes, så der mangler bestemt ikke noget. Dette er uden tvivl en bil for det moderne, køreglade familiemenneske, så kom forbi og få en prøvetur i den eller i en Mercedes B180.

UDVALGTE BILER

Mercedes-Benz B250 2,0 aut.

106.000 km
239.900 kr.