Udvid filter
Hvad betyder Engros?

Engros/afhentningstilbud er typisk biler, som vi hos Starmark har taget i bytte. Disse biler sælges som afhentningstilbud til CVR-nummer. Dette betyder, at der handles mellem to professionelle, og bilerne sælges derfor uden garanti og reklamationsret. Bilerne sælges på denne måde, da de enten er ældre eller har kørt flere kilometer end vores detailkoncept tillader. Vi opfordrer altid til, at man selv kommer og inspicerer og prøvekører disse biler, da vi ikke har gået dem igennem på vores værksted.

Alle afhentningstilbud er lokaliseret udendørs i enten Starmark Vejle eller Starmark Roskilde.
I weekenderne og ved generel travlhed må det forventes, at der er tale om selvbetjening ved besigtigelse og prøvekørsel.

Se udvalget her.

Mere om Engros.

Hos Starmark har du mulighed for at købe brugte Mercedes engros biler til rigtig gode priser. I stedet for at skulle ud og købe en ny bil, kan vi her tilbyde dig og din virksomhed en brugt bil til en meget billigere pris. Du kan derfor spare en del penge ved at vælge at købe dine næste engros biler lige her hos Starmark. Fordi der handles mellem to professionelle parter, sælger vi engros biler uden garanti og uden reklamationsret.

Når du køber engros biler til salg hos os, skal du være opmærksom på, at bilerne ikke har fået klargøring, rengøring eller service, og du køber dem uden reklamationsret og garanti. Som privatperson har du ikke mulighed for at købe engros biler, fordi det kræver, at du har et CVR-nummer.