Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes SL63 - styrke og selvsikkerhed

Her får du virkelig et køretøj med styrke og selvsikkerhed, og dens udseende overbeviser dig om, at du skal vælge lige netop denne brugte bil. Den smukke SL63 roadster er kendt for at være én af de mest velkørende og effektive i sin klasse, og sådan er det stadigvæk. Dens imponerende 630 HK og de stærke motorer giver dig en bil i verdensklasse, du sent glemmer. Vælg mellem åbent og lukket tag med et tryk på en enkelt knap - og der er frit udsyn til åben himmel uanset hvad.  

Køb brugt Mercedes SL 63 hos Starmark

Som Danmarks førende forhandler inden for brugte Mercedes kan vi garantere dig et bredt udvalg, der kan ses og prøves, så kom forbi og lad dig forføre af dette køretøj eller en brugt Mercedes SL500. Her får du en lækker roadster udadtil kombineret med fænomenal køreglæde, der kan mærkes helt ud i tåspidserne. Så kig forbi!

UDVALGTE BILER