Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt Mercedes S400 med vild fremdrift

  Med denne bil er du sikker på at mærke fremdrift, selvom bilen holder stille. Den giver én en fornemmelse af fart, og samtidig er den spækket med intelligent teknologi, der sørger for, at du bliver sikkert på vejen. Den er der for dig ved både afstand og hastighed, og samtidig er hybridmotoren med til at sætte en ny standard i klassen. Den brugte S400 tilbyder dig et brændstofforbrug på kun 22,7 km/l, 200 vilde HK, og desuden er den placeret i miljøklasse A+.

  Køb brugt Mercedes S400 hos Starmark

  Leder du efter en bil, der i luksusklassen altid har været et forbillede, skal du vælge en brugt Mercedes S400. Hver evig eneste detalje er gennemtænkt, både når det kommer til teknologi, komfort og formgivning. Den er overraskende komfortabel og raffineret. Kom forbi Starmark og få en prøvetur i den eller en brugt Mercedes S63. Vi står klar med vores kompetente personale til at hjælpe dig!