Mercedes S320

Vi har desværre ikke en bil på lager, der matcher din søgning. Men fortvivl ej. Du er altid meget velkommen til at kontakte os med ønsker til din næste bil.

Fortæl os, hvad du søger.

Brugt Mercedes S320 står aldrig stille

Denne brugte bil og især dens klasse har næsten altid været et slags forbillede for biler i luksusklassen, og især i dag. Her er alt tænkt igennem helt ned til den mindste detalje, når det kommer til teknologi, komfort og formgivning, og den er altid på vej - derfor står den aldrig stille. Den giver en fornemmelse af fremdrift, som ikke fås mange andre steder. Den er overraskende komfortabel og utrolig raffineret. Du får næsten ikke bedre bil, og med de over 200hk og et brændstofforbrug på kun 22,7 km/l er denne bil placeret i miljøklasse A+. Den skal både ses OG prøves!

Køb brugt S320 Mercedes hos Starmark

Hos Starmark har vi en masse lækre, brugt Mercedes biler, som bare står og venter på, at du kommer forbi og prøver dem. Kunne en brugt S320 Mercedes måske friste? Så kom forbi en af vores mange forhandlere, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. Her kan du også få en prøvetur i en brugt Mercedes ML280 eller en Mercedes E240. Når man køber brugt bil, er det vigtigt at have alle informationer korrekte, og dette kan vi garantere dig hos Starmark. Du får den bedste service hos os.