Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt Mercedes R500 - fart og elegance

  Der findes mange forskellige Mercedes modeller, og de kan alle sammen være super fristende, når man skal købe en brugt bil. En af de mest fristende er bl.a. den brugte Mercedes R500, der med sin tophastighed på 240 km/t og 306 hk gør det rigtig godt i Mercedes’ sortiment af fede biler. Denne bil kan du komme ind til os og få en prøvetur i. Hos vores mange forhandlere står vores dygtige og kompetente personale klar til at rådgive dig om dit næste bilkøb. Desuden har du muligheden for at se resten af vores brede udvalg af brugte Mercedes biler.

  Køb brugt R500 Mercedes hos Starmark

  Når du køber en brugt R500 Mercedes, får du ikke kun en lækker bil, der kører fantastisk godt. Du får en bil, hvor udstyret er helt i topklasse, og hvor du har mulighed for at have styr på din mobil under kørslen ved hjælp af den mobile kommunikation. På den måde er du sikret optimal køresikkerhed. Ved du ikke, om dette er bilen for dig? Så kom forbi og lad os hjælpe dig på vej til at gøre dit måske bedste køb af en brugt bil. Du vil ikke fortryde det. Her kan du også prøvekøre en brugt Mercedes GLK320 eller en Mercedes B-Klasse.