Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Brugt R-Klasse Mercedes med optimalt udstyr

  Med R-Klasse Mercedes får du ikke kun en sportslig og elegant bil - du får en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Udstyret i denne klasse er nemlig ikke til at spøge med. En af de bedste features ved denne klasse er det fokus, der er på bagerste række også. Det handler nemlig ikke kun om føreren og forsædepassageren. På bagsædet er der installeret en dockingstation, så du ergonomisk og sikkert kan placere din iPad, så du kan se film eller andet, imens du venter på at komme frem.

  Køb brugt Mercedes R-klasse hos Starmark

  Den bedste måde at sikre kørslen, er ved at have et håndfri betjeningssystem. Denne mobile kommunikation kan du finde i den brugte Mercedes R-Klasse, som med to alternative systemer giver dig optimal køresikkerhed. På den måde har du mulighed for at styre din mobil bekvemt og sikkert under hele kørslen. Kom forbi en af vores forhandlere og prøv bilen for at se, om dette måske er noget for dig. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Du vil helt sikkert elske denne bil. Du er også velkommen til at få en prøvetur i en Mercedes V-Klasse eller CL-Klasse.