Mercedes R-Klasse

Vi har desværre ikke en bil på lager, der matcher din søgning. Men fortvivl ej. Du er altid meget velkommen til at kontakte os med ønsker til din næste bil.

Fortæl os, hvad du søger.

Brugt R-Klasse Mercedes med optimalt udstyr

Med R-Klasse Mercedes får du ikke kun en sportslig og elegant bil - du får en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Udstyret i denne klasse er nemlig ikke til at spøge med. En af de bedste features ved denne klasse er det fokus, der er på bagerste række også. Det handler nemlig ikke kun om føreren og forsædepassageren. På bagsædet er der installeret en dockingstation, så du ergonomisk og sikkert kan placere din iPad, så du kan se film eller andet, imens du venter på at komme frem.

Køb brugt Mercedes R-klasse hos Starmark

Den bedste måde at sikre kørslen, er ved at have et håndfri betjeningssystem. Denne mobile kommunikation kan du finde i den brugte Mercedes R-Klasse, som med to alternative systemer giver dig optimal køresikkerhed. På den måde har du mulighed for at styre din mobil bekvemt og sikkert under hele kørslen. Kom forbi en af vores forhandlere og prøv bilen for at se, om dette måske er noget for dig. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Du vil helt sikkert elske denne bil. Du er også velkommen til at få en prøvetur i en Mercedes V-Klasse eller CL-Klasse.