Filtre

Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 6000

  Få ren råstyrke med brugt Mercedes ML280

  Vil du have ren råstyrke og masser af maskulinitet? Så skal du helt sikkert kigge lidt nærmere på denne fabelagtige brugte bil. Mercedes ML280 har et udseende, som alle vil lægge mærke til, når du kører ud ad landevejen, og den vil helt sikkert få dig fra A til B i en fart! Med de 190 hk og en tophastighed på 205 km/t er dette virkelig en bil, der rykker.

  Køb brugt ML280 Mercedes hos Starmark

  Hos Starmark sælger vi brugte Mercedes, og du kan være sikker på, at vi altid har biler på lager, når du besøger en af vores mange forhandlere. Vi vil nemlig gerne sikre vores kunder, at de kan få e prøvetur i en brugt Mercedes, når de besøger os. Kom forbi og få en prøvetur i brugt ML280 Mercedes og se, om dette er bilen for dig. Du vil formentlig blive overrasket! Vi har også en Mercedes CL500 og en Mercedes V250 til at stå, hvis dette skulle have interesse.