Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 600

  Brugt Mercedes ML - lavt brændstofforbrug og jævn motorgang

  Her får du en bil, der er i en klasse for sig selv. Den har fabelagtige køreegenskaber, en fantastisk komfort og samtidig er der rigeligt med plads til masser af bagage og passagerer. Innovative BlueTEC-dieselmotorer er med til at sikre et lavt brændstofforbrug og en jævn motorgang. Uanset om du kører i det mest ufremkommelige terræn eller på en nyasfalteret motorvej, føler bilen sig hjemmevant. Med permanent firehjulstræk som standard, 7-trins automatgear og downhill speed regulation får du helt sikkert en bil i verdensklasse.

  Køb brugt ML Mercedes hos Starmark

  Hos Starmark går vi op i, at vores kunder er tilfredse med deres bilkøb, og med mere end 300 biler på lager kan vi sikre dig et bredt udvalg af brugte Mercedes biler, f.eks. modeller fra Mercedes E-klasse, S-klasse og GLC-klasse. Er du måske interesseret i en brugt Mercedes ML? Så kom forbi og få en prøvetur! Du vil helt sikkert ikke fortryde det.