Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes GL63 - robusthed og kraft

Robusthed og kraft er nøgleordene, når man taler om den brugte GL63. Det er uden tvivl en ægte SUV, og dens karakterfulde design er kendetegnende for en fuldblods Mercedes-Benz. Samtidig er materialerne udvalgt nøje samtidig med, at komforten er exceptionel. Sikkerheden er i top med kollisionsadvarselssystemet COLLISION PREVENTION ASSIST, og desuden har den sidevindsassistent som standardudstyr som den første i sin klasse. Er du fristet? Det undrer os ikke!

Køb brugt Mercedes-Benz GL63 hos Starmark

Hver enkelt lille detalje er kælet for i denne kabine, hvor rummelighed helt klart er i fokus. Her er nemlig plads til hele 7 voksne, og når der køres på asfalt, afslører de ekstremt smidige køreegenskaber på ingen måde denne bils terrængående egenskaber. Du behøver ikke drømme mere, men kom forbi Starmark og få en uforglemmelig prøvetur i den brugte Mercedes GL 63, eller måske er en brugt Mercedes A150 eller Mercedes V250 mere dig? Du vil i hvert fald ikke fortryde at komme forbi!

UDVALGTE BILER