Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes E250 - selvtillid og råstyrke

Når du besøger Starmark, kan vi vise dig årets bil - nemlig en brugt Mercedes E 250. Denne bil har alt lige fra et skarpt design, behagelig komfort, den nyeste motorgeneration samt en udstråling af selvtillid og råstyrke, og med sine 204 HK kan den få dig fremad på landevejen, så du ikke er i tvivl om, at det er en ægte Mercedes. Udstyret i denne bil er i topklasse. 

Køb brugt E250 Mercedes hos Starmark

Denne klasse har altid været kendt for sin behagelige komfort. Trygheden for både føreren og passagererne er i top. Ved at udnytte den nyeste teknologi har man forsøgt at gøre komforten og køreoplevelsen endnu bedre. Standardpakken er indeholdt en masse lækkert komfortudstyr, som vil gøre det til en fornøjelse at køre i denne brugte bil eller f.eks. en brugt Mercedes E200. Du er velkommen til at kigge forbi og få hjælp og rådgivning fra vores veluddannede personale. 

UDVALGTE BILER