Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes CLS320 - bedre end de bedste

Når du ser Mercedes CLS320 første gang, vil du tænke: ”En Coupé med fire døre?” Ja, du ser helt rigtigt. Dette er nemlig en Coupé, og den har fire døre, hvilket ikke er helt almindeligt - men denne brugte bil er altså heller ikke helt almindelig! Alt efter hvilket temperament eller behov du har, vil denne bil tilpasse dig på en helt fantastisk måde. Når du sætter dig ind i den, vil du ikke have lyst til at lave om på noget. Den er nemlig skræddersyet næsten alle bilentusiaster, og listen med intelligent udstyr og løsninger er utrolig lang. 

Køb brugt CLS320 Mercedes hos Starmark

Der findes mange lækre brugte biler fra Mercedes, og dette er bestemt en af dem. Udstyrslisten vil uden tvivl fange din opmærksomhed. Du får fartpilot, 2-zone klimaanlæg, regncensor, sædevarme, multifunktionsrat, navigation og meget mere. Kom forbi en af vores mange forhandlere og få en prøvetur i denne flotte brugte CLS320 Mercedes. Her har du også muligheden for at prøvekøre de flotte brugte Mercedes S320 og Mercedes V250, hvis dette kunne friste. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. 

UDVALGTE BILER