Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 600

  Ekspressiv, brugt Mercedes CLS250

  Med den markante front, det stejle bagparti og de iøjnefaldende hjulkasser kan man ikke andet end lade sig imponere af denne model. Den brugte Mercedes-Benz CLS250 har ekspressive linjer, som giver den et dynamisk udtryk. Dette får man i godt samspil med den store kølergrill i front og de markante forlygter med projektionslys, som forbinder fronten med siderne. Alt i alt en brugt bil med masser af udtryk og samtidig en overdådig elegance.

  Køb brugt Mercedes CLS250 hos Starmark

  I interiøret har man fokuseret på den gode stemning og følelsen af at være tilpas. Derfor er der kælet for enhver detalje. De nøje udvalgte materialer er af høj kvalitet og giver et super helhedsindtryk. Bredden i kabinen giver sig især til udtryk vha. instrumentpanelets ekstra store interiørliste og den sorte overdel. Kom forbi Starmark og lad dig forføre af denne brugte bil. Eller måske er en brugt Mercedes CLS350 eller en S Klasse Mercedes mere dig?