Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes CLS250 - kendetegnende og ekspressiv

Med den markante front, det stejle bagparti og de iøjnefaldende hjulkasser kan man ikke andet end lade sig imponere af denne model. Den brugte Mercedes-Benz CLS250 bil har kendetegnende og ekspressive linjer, som giver den et dynamisk udtryk. Dette får man i godt samspil med den store kølergrill i front og de markante forlygter med projektionslys, som forbinder fronten med siderne. Alt i alt en brugt bil med masser af udtryk og samtidig en overdådig elegance. 

Køb brugt Mercedes CLS250 hos Starmark

I interiøret har man fokuseret på den gode stemning og følelsen af at være tilpas. Derfor er der kælet for enhver detalje. De nøje udvalgte materialer er af høj kvalitet og giver et super helhedsindtryk. Bredden i kabinen giver sig især til udtryk vha. instrumentpanelets ekstra store interiørliste og den sorte overdel. Kom forbi Starmark og lad dig forføre af denne brugte bil. Eller måske er en brugt Mercedes CLS350 eller en S Klasse Mercedes mere dig?

UDVALGTE BILER