Vis alle
  • side
  • af

Vi har desværre ingen biler der passer til dine kriterier lige nu, men du kan gemme en søgeagent, som giver dig direkte besked, når vi får nye modeller på lager. Du kan også kontakte STARMARK via e-mail ved at klikke her

Brugt Mercedes CLA45 med dynamiske motorer

Ønsker du at sparke liv i tilværelsen? Så skal du kigge nærmere på en brugt CLA 45 Mercedes - den er absolut helt sin egen. Ikke alene er den aerodynamisk, den ser også sådan ud. Du får kæmpe køreglæde med 4MATIC firehjulstræk og firepunktsophængt bagaksel, og derudover bliver der tilført dynamik fra de dynamiske motorer. Sidst men ikke mindst får du intuitiv betjening og komfort - du får slet ikke lyst til at stige ud af bilen igen, efter du har sat dig ind i den. 

Køb brugt CLA45 Mercedes hos Starmark

Udover fænomenal komfort og maksimal køreglæde får du også et lavt brændstofforbrug, der er med til at gøre oplevelsen af CLA45 endnu bedre. Kom forbi Starmark og se, om denne brugte bil er noget for dig. Du får en gratis prøvetur af den og vores andre biler, som f.eks. en brugt Mercedes CLA250 og masser af rådgivning fra vores dygtige personale, så du ikke kommer forgæves. Vi ses!

UDVALGTE BILER