Undskyld, det kunne vi ikke finde – lige nu

Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Vi har altid mange biler på vej ind, eller kørende i vores flåde. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os her eller på telefonen med dine ønsker. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bil, du søger.

  Fortæl os, hvad du søger.

  LOGO

  Eller ring til os på tlf.7211 600

  Brugt Mercedes CLA 180 - en enestående bilmodel

  Mercedes har gjort det igen med deres CLA 180 Mercedes, som blev lanceret for nogle år tilbage. Mercedes har altid været en af de mest innovative bilmærker, og igen ramte de plet, da de skabte denne helt nye biltype: en 4-dørs Coupé. Af en 4-dørs Coupé at være er bilen utrolig kompakt, og med sine blot 4,6 meters længde er den en enestående bilmodel. Så hvis du leder efter en anderledes brugt bil, skal du vælge denne.

  Køb brugt Mercedes CLA 180 hos Starmark

  Når du køber en brugt CLA 180 Mercedes, får du et dynamisk og iøjnefaldende design, hvor interiøret også har fået et meget moderne præg. Denne model er nummer tre i en ny serie fra dette bilmærke, og den viser vejen frem. Hvis dette har gjort dig nysgerrig, er du velkommen til at kontakte os for mere information eller hvis du f.eks. vil høre om vores Mercedes CLA200.